Hogyan küldhetünk ünnepi ajándékokat az „Állatátkelés: Új horizontok” c.

Avatar Gadam | 2020.12.07. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

acnh téli frissítés_hős
Nintendo

Az ünnepekre készülve ajándékokat, vagy akár különleges téli témájú képeslapokat küldhet barátainak és családtagjainak Állatok átkelése: Új horizontok. És mindezt megteheti a Dodo Airlines játékon belüli levelező rendszerén keresztül.

Játék napi ajándékok

Játékokat és egyéb különleges ajándékokat vásárolhat a Nook’s Cranny december 1-25-én, és december 24-e a nagy Játéknapi rendezvény. Számítson arra, hogy rengeteg ünnepi, ünnepi témájú dekoráció jelenik meg a szigetén a hónap folyamán a Resident Services plázában, a Nook’s Cranny-ban és még sok másban.

új láthatáron átkelő játék játék

A Nook’s Cranny-ban megjelenő játéknapi elemek különböző színvariációkban kaphatók. Mint a legtöbb ünnepi témájú cikk esetében, a saját Nook’s Cranny áruházából is csak egy adott színváltozatot vehet fel minden elemhez, ezért rendszeresen nézzen vissza, hogy összegyűjtse őket.

Ezenkívül a sziget körül díszített fák különleges díszeket ejthetnek, amikor megrázza őket. Ha elegendő mennyiséget gyűjtesz belőlük, december folyamán különleges karácsonyi témájú barkács recepteket is kapsz.

Amint a szigeten lassan kezd felhalmozni a hó, különleges hópelyhek is hullanak az égből. Ha a hálójával elkapja őket, még több téli témájú barkács receptet gyűjthet.

Ajándékok küldése a postai szolgálaton keresztül

Levelek küldése a Állatok mehetnek át a franchise mindig is nagy ügy volt. Mostantól testreszabott képeslapokat is küldhet az embereknek Nintendo Switch barátok listája.

Jegyzet: Internet-kapcsolattal kell rendelkeznie, hogy játék közben leveleket küldhessen barátainak Állatok átkelése: Új horizontok.

December 1-jétől meglátogathatja a Nook’s Cranny játékost és ajándékokat, amelyeket elküldhet barátainak és családtagjainak, akik a szigetén vagy a barátok listáján szerepelnek. Ha különösebb kedvet érez, akkor a Nook’s Cranny-nál (a szekrényben található) is felvehet egy kis csomagolópapírt, és becsomagolja ajándékát, mielőtt elküldené.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan léphet kapcsolatba a barátaival az „Animal Crossing: New Horizons” részben

nooks cranny játék napi ajándékok

Egyetlen csomagolópapírlap ára általában 160 harang, egy ötös csomag 800, a mintától függően.

Ajándék becsomagolásához nyissa meg készletét a jobb Joy-Con vezérlő X gombjával, majd válassza ki a csomagolópapírt. A menüből válassza a „Csomagolás” lehetőséget, majd válassza ki a készletben a csomagolni kívánt elemet. Ennyi van benne!

acnh ajándékcsomagolás

Amikor először látogat meg a dodo repülőtérre, Orville kitölti Önt az általa kínált postai szolgáltatásokkal. Az íróasztala jobb oldalán meglát egy rakomány borítékot, amelyet 200 harangért elküldhet a barátainak. Győződjön meg róla, hogy csatlakozik az internethez, és közelítse meg a képeslap állványt. Az Orville menüjében válassza a „Küldjön egyet” lehetőséget, ha barátot szeretne választani a listából.

acnh dodo légitársaságok mail

Képeslapot küldhet állatainak vagy a sziget többi játékosának, jövendőbeli önmagának, vagy bárkinek, aki szerepel a játékban lévő barátai listáján. Miután kiválasztotta a címzettet, testreszabhatja levelezőlapját.

Az ünnepi témájú képeslapok széles választéka december elejétől január elejéig elérhető lesz. Feltétlenül vegye át kedvenceit, amíg lehetősége van rá!

acnh ünnepi képeslapok

Testreszabhatja képeslapjait egy személyre szabott üzenet beírásával. Ha küld egy ilyet a szigetén lakó állatnak, akkor még válaszolhatnak is!

Az üzenet beírása után nyomja meg a Joy-Con vezérlő jobb oldalán található pluszjel (+) gombot az előnézet megtekintéséhez. Ezután választhatja, hogy folytatja az írást, tárolja az üzenetet a későbbi elküldéshez, vagy megszakíthatja a kártya küldését a bal Joy-Con vezérlő mínuszjel (-) gombjának megnyomásával.

új távlatokat átlépő boldog karácsonyt

Miután befejezte az üzenet beírását, csatolhat egy ajándékot. A Nintendo Switch képernyő jobb alsó sarkában kattintson az ajándéknak tűnő ikonra. Válassza ki a készletből a csatolni kívánt elemet, majd a képeslap elküldéséhez válassza az „OK” lehetőséget.

A címzett másnap megkapja a postaládájába.


Ne feledje, hogy karácsonykor be kell ugrania a játékba, hogy felfedezze a Rénszarvas Jingle-t és részt vegyen az összes ünnepi tevékenységben! Remélhetőleg az új játékok segítenek abban, hogy várakozás közben eljusson az ünnepi hangulatba.[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it