Hogyan lehet áthelyezni egy „Animal Crossing” szigetet egy új Nintendo Switchre

Avatar Gadam | 2020.12.12. 120 Views 0 Likes 0 Ratings

120 Views 0 Ratings Rate it

ACNH sziget transzfer eszköz
Nintendo

Állatok átkelése: Új horizontok a játékosok a Nintendo eShopon elérhető Island Transfer eszköz használatával átvihetik szigeti adataikat egy másik Nintendo Switch konzolra. A teljes sziget vagy egy játékos átadásának módja:

A Nintendo Island Transfer eszköze

Az új Island Transfer Tool segítségével a játékosoknak két lehetőségük van arra, hogy adataikat egy másik Nintendo Switch konzolra továbbítsák. Vagy áthelyezheti a teljes szigetét egy új Nintendo Switch rendszerbe, vagy átviheti az egyes játékosok adatait a saját szigetükre.

Az adatátvitelhez nem szükséges Nintendo Switch Online tagság, bár külön ingyenes eszközt kell letöltenie a Nintendo eShop.

Mielőtt megkezdené ezt a folyamatot, győződjön meg arról, hogy Állatok átkelése: Új horizontok játék az frissítve a legújabb szoftver verzióra (legalább 1.6.0 vagy újabb).

ÖSSZEFÜGGŐ: A Nintendo Switch játékok frissítése

A Állatok átkelése: Új horizontok Island Transfer Tool a Nintendo Switch rendszerére, lépjen be a főmenübe, lépjen a „Nintendo eShop” ikonra, és nyomja meg az „A” gombot a jobb Joy-Con oldalon az alkalmazás megnyitásához.

nintendo switch eshop választás

Ezután keresse meg aÁllatok átkelése: Új horizontok Island Transfer Tool ”, és töltse le az alkalmazást a Nintendo Switch konzoljára.

Miután a letöltés befejeződött, győződjön meg arról, hogy a meghibásodások elkerülése érdekében a régi és az új Nintendo Switch-et is csatlakoztatja a hálózati adapterekhez.

Vigye át az egészet Állatok mehetnek át sziget

Használja ezt a funkciót, ha a teljes szigetet és annak lakóit át akarja helyezni egy új Nintendo Switch rendszerbe. A sziget, az összes előrelépés és testreszabás, az állatszomszédok, a szigetlakó képviselője és minden más, a szigeten létrehozott lakó teljesen átkerül az új Nintendo Switch rendszerbe.

Animal Crossing: Új Horizons játék és Nintendo Switch
Vantage_DS / Shutterstock

Ha elvesztette a hozzáférést a forrás Nintendo Switch-hez, akkor is visszaállíthatja a biztonsági másolat adatait a helyettesítő rendszeren, ha volt ilyen engedélyezett szigetmentés.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot és állítsuk vissza az „Állatátkelés: Új horizontok” szigetet

A sziget és az összes adat átviteléhez hozzáférés szükséges mind a forrás Nintendo Switch konzolhoz, mind az új Switch-hez. A helyi vezeték nélküli kommunikációt mindkét rendszeren engedélyezni kell, de Nintendo Online előfizetés nem szükséges. A Állatok átkelése: Új horizontok mindkét rendszerre szintén szükség van. Ha már ugyanazzal a fiókkal van bejelentkezve az új konzolra, akkor automatikusan hozzáfér a másolatához Állatok átkelése: Új horizontok mindkét rendszeren.

Az átutalás után nem helyezheti vissza a szigetet az eredeti Switch-re, és a sziget már nem lesz elérhető a forráskonzolon.

A kezdéshez töltse le mindkét rendszerre az ingyenes Island Transfer eszközt a Nintendo eShopból, és győződjön meg róla Állatok átkelése: Új horizontok van frissítve a legújabb szoftver verzióra.

Következő, vigye át felhasználói fiókját (és további számlák, ha vannak ilyenek) az új Nintendo Switchre. Ez az összes felhasználói információt továbbítja és adatokat ment, kivéve a legtöbb játékot.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Nintendo Switch adatainak kezelése és továbbítása

Helyezze mindkét Nintendo Switch konzolt egymás mellé (célszerű mindkét rendszert csatlakoztatni az áramforráshoz), és mindegyik rendszeren nyissa meg a Island Transfer eszközt. Az átviteli folyamat megkezdéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

sziget transzfer eszköz kiválasztása

Kattintson a „Transfer?” gombra további információkért, de a folytatáshoz válassza a „Folytatás” és a „Kezdjük” lehetőséget.

sziget transzfer eszköz további információk

A forrásrendszerben válassza a „Forrás” lehetőséget, majd válassza az „Igen” lehetőséget a sziget nevének megerősítéséhez. Ha Állatok átkelése: Új horizontok nem frissült a legújabb verzióra, a konzol beceneve jelenik meg a sziget neve helyett.

A célrendszeren válassza a „Cél” és a „Folytatás” lehetőséget a következő lépésre. Amikor a forráskonzolt észleli, válassza a „Folytatás” lehetőséget, majd az „Adatátvitel” lehetőséget.

szigetátviteli eszköz céltranszfer

Az átvitel eltarthat egy ideig, és amikor befejeződött, üzenet jelenik meg mindkét kapcsolón. A mentési adatok most törlődnek a forráskonzolon, és megjelennek az új rendszerben.

szigetátadási eszköz átadása megkezdve

Dob Állatok átkelése: Új horizontok az új Switch-en, hogy folytathassa a játékot a szigetén. Ha akarja, kövesse az itt szereplő lépéseket engedélyezze újra a sziget biztonsági mentéseit a konzolon.

Vigye át Állatok mehetnek át Játékos rezidens

Használja a játékos-rezidens átviteli funkciót, ha csak egy rezident szeretne áthelyezni egy új Nintendo Switch-be. Lehet, hogy jelenleg egy szigetet oszt meg másvalakivel a háztartásában, de nemrégiben megkapta saját Nintendo Switchjét, amelyet megvásárolt Állatok átkelése: Új horizontok, és szeretné a saját szigetét. A lakó, a lakó otthona és a lakó birtokában lévő legtöbb tárgy (beleértve a tárolást is) az új Nintendo Switch rendszer szigetére kerül.

A sziget lakóinak képviselője nem ruházható át külön. A lakóhelyi képviselőt csak a teljes szigettel együtt helyezheti át a Adatátviteli eszköz mentése.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Nintendo Switch adatainak kezelése és továbbítása

Az átadott játékos (ok) új szigetekre költözik új állatokkal, így a szigetek bármelyik előrehaladása és állatszomszédjai az eredeti konzolon maradnak.

A sziget és az összes adat átviteléhez mind a forrás Nintendo Switch rendszerhez, mind az új konzolhoz hozzáférés szükséges. A helyi vezeték nélküli kommunikációt mindkét rendszeren engedélyezni kell, de Nintendo Online előfizetés nem szükséges. A Állatok átkelése: Új horizontok mindkét rendszeren szükséges.

Az áthelyezni kívánt lakónak már biztosan házban (nem sátorban) kell laknia, és nem lehet olyan szigetre költözni, amelyet már nyolc lakos lakott.

Amikor készen áll arra, hogy a sziget lakóját először egy másik Nintendo Switch-re helyezze át helyezze át a játékos felhasználói fiókját az új konzolhoz. Indítsa el a forrásrendszeren Állatok átkelése: Új horizontok bármely más felhasználó (például a sziget képviselője) felhasználásával. A cím képernyőn nyomja meg a bal oldali Joy-Con „-” gombját a „Beállítások” menü megnyitásához.

acnh beállítási menü

Tom Nook köszönti Önt ezen a képernyőn. Válassza az „Áthelyezés egy új szigetre” lehetőséget, majd válassza a menüből az „Áthelyezés egy másik lakost” lehetőséget.

ACNH költözni egy új szigetre

Válassza ki azt a lakost, akit áthelyezni szeretne a cél Nintendo Switchre, és erősítse meg választását az „Igen, ez helyes” gombbal. A folytatáshoz válassza az „Ok” lehetőséget.

Indítsa el a cél Nintendo Switch-et Állatok átkelése: Új horizontok az áthelyezett felhasználó használatával válassza ki a „Mozogok!” lehetőséget. Timmy és Tommy étlapjáról. Válassza az „Igen, van!” Lehetőséget. amikor megkérdezik, hogy elküldte-e már az átviteli kérelmet, és válassza az „Indítsa el a folyamatot” lehetőséget az átviteli kérelem megkereséséhez és a választás megerősítéséhez.

Miután „Nagyon köszönöm, hogy türelmes vagy. Minden készen áll!” üzenet jelenik meg, bezárhatja a játékot a régi konzolon.
Source link


120 Views 0 Ratings Rate it