Hogyan lehet automatikusan törölni a WhatsApp beszélgetéseket

Avatar Gadam | 2020.12.10. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

WhatsApp alkalmazás logója iPhone-on
BigTunaOnline / Shutterstock

Míg a WhatsApp beszélgetéseink nagy része barátaival és családjaival folytatódik, gyakran használjuk azt is, hogy ismeretlen emberekkel beszélgethessünk, mint a helyi üzletek. Mivel nincs szükségünk örökre ilyen nem személyes csevegésekre, a legjobb, ha eltűnő üzeneteket küldünk nekik egy tiszta beérkező levelek érdekében.

A WhatsApp önpusztító módot kínál a csevegésekhez. Ha ezt engedélyezi egy adott csoportos vagy privát beszélgetéshez, az üzeneteket egy hét múlva automatikusan törli az Ön és a címzett telefonjáról. Így érheti el.

Először győződjön meg arról, hogy a WhatsApp legújabb verziója van-e a telefonján a Play Áruház Android-eszközön és a App Store egy iPhone-on.

Most nyissa meg a „WhatsApp” alkalmazást iPhone vagy Android készülékén, és a „Csevegések” fülön adja meg azt a csoportos vagy privát csevegést, amelyet önmegsemmisítésre szeretne beállítani.

Látogasson el a WhatsApp beszélgetések fülére

Koppintson a címzett vagy a csoport nevére a beszélgetés tetején, hogy felkeresse a profil oldalát.

Nyissa meg a névjegy profilját a WhatsApp-on

Válassza az „Eltűnő üzenetek” lehetőséget.

Eltűnő üzenetek opció a WhatsApp-on

Jegyzet: Egy csoportban csak a rendszergazdák jogosultak szerkeszteni ezt a beállítást.

Váltsa a „Be” opciót az eltűnő üzenetek engedélyezéséhez ebben a csevegésben.

Az eltűnő üzenetek engedélyezése a WhatsApp csevegésekben

Most minden olyan szöveget vagy médiát, amelyet ebben a beszélgetésben Ön vagy a másik küldött, egy hét múlva töröljük. Az írás idején nincs mód az időszak testreszabására.

Ez a változás előtt kicserélt üzenetek azonban nem lesznek hatással. Kikapcsolhatja az eltűnő üzenetek funkciót, ha visszatér erre az opcióra.

Eltűnő üzenetek megjegyzés a WhatsApp csevegésben

Ha engedélyezve van, a WhatsApp értesíti a címzettet, és egy apró óra ikont ad hozzá a csevegés képének miniatűrjéhez.

A WhatsApp eltűnő üzenetek ikonja

Ne feledje azonban, hogy ez nem akadályozza meg a csevegéstagokat abban, hogy képernyőképeket készítsenek a beszélgetésekről vagy máshonnan készítsenek biztonsági másolatot a médiáról. Ráadásul a csevegés exportálása továbbra is elérhető lesz.

Ezért a WhatsApp önpusztító módja szigorúan csak a beérkező levelek mappájának időszakos törlését szolgálja, a privát és bizalmas beszélgetésekhez nem.


Olyan érzékeny beszélgetésekhez, amelyeket azonnal törölni szeretne a telefonról, megpróbálhatja adatvédelemre összpontosító üzenetküldő szolgáltatások mint Signal.[ad_2]
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it