Hogyan lehet az Amazon Luna játékokat streamelni Androidon

Avatar Gadam | 2020.12.17. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

Az Amazoné Luna cloud játék szolgáltatás mostantól elérhető az Egyesült Államokban Androidra, és még egy lehetőséget kínál a konzolminőségű játékok játékához bárhonnan az okostelefonról. A Luna használata Androidon egyszerű, de számos követelménynek meg kell felelnie, mielőtt elkezdené.

Először kompatibilis telefonra lesz szüksége. A Luna csak bizonyos Android 9 vagy újabb rendszert futtató eszközökön működik, beleértve:

  • OnePlus 7, 7 Pro, 7 Pro 5G, 7T, 7T Pro, 7T Pro 5G 8, 8 Pro, Nord
  • Pixel 4XL, 4A, 4A 5G, 5
  • Samsung Galaxy S10, S10 Plus, S20, S20 Plus, S20 Ultra, 10. megjegyzés, 10. megjegyzés, 20. megjegyzés, 20. megjegyzés: Ultra

Az Amazon szerint a jövőben több okostelefont támogat. Ha nem rendelkezik a fent felsorolt ​​telefonok egyikével, akkor játszhat Windows, Mac, iPhone, iPad és Fire TV eszközök.

Egy kompatibilis telefonnal együtt telepítenie kell a Króm böngésző. A Lunának nincs külön mobilalkalmazása, ehelyett böngészőn keresztül éri el a játékokat – így tudta elindítani az iOS-t -, és az Android-verzió csak a Chrome-on működik. A Lunához stabil wifi vagy mobil adatkapcsolat is szükséges. Az Amazon azt javasolja, hogy játsszon 5 GHz-es hálózatokon, hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsa magának; legalább 10Mbps letöltési sebességre lesz szükséged.

A Luna játékhoz párosítania kell egy Bluetooth-vezérlőt is az eszközével. A Luna támogatja az Amazon Luna játékvezérlőjét, a PlayStation 4 DualShock 4 készülékét és az Xbox One vezérlőt.

És természetesen szükséged lesz egy Luna-előfizetésre. Luna jelenleg korai hozzáférésű, de you can request an invite here. The service offers a piecemeal subscription model where you can subscribe to “channels” from specific publishers, but the only two options are Amazon’s Luna Plus channel for $6 per month, or the Ubisoft Plus channel for $15 per month.

With those requirements out of the way, here’s how to use Luna on Android:

  • Jelentkezzen be Amazon-fiókjával, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

Source link


24 Views 0 Ratings Rate it