Hogyan lehet elrejteni az érzékeny hirdetéseket a YouTube-on

Avatar Gadam | 2020.12.16. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

youtube alkohol- és szerencsejáték-hirdetések

Tudta, hogy a Google lehetővé teszi az interneten megjelenő hirdetések típusának módosítását? Ha nem szeretne alkohol- vagy szerencsejáték-hirdetéseket látni a YouTube-on, akkor leiratkozhat. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni.

Mint azt már tudhatod, a Google felelős azért, hogy az interneten böngészés közben találkozó hirdetések nagy része megjelenjen. Ha be van jelentkezve Google-fiókba, akkor ezek a hirdetések személyre szabott az Ön számára.

A Google egy csomó dolgot figyelembe vesz a hirdetések személyre szabásakor. Bizonyos információkat, például életkorát és nemét, a Google-fiókja gyűjti. A kiegészítő információk, például a háztartás jövedelme és családi állapota, a Google szolgáltatásaiban végzett tevékenysége alapján feltételezéseken alapulnak.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet lemondani a célzott hirdetésekről az interneten

A Google által a hirdetések személyre szabásához használt összes információ a Google Hirdetésbeállítások irányítópultján érhető el. Megváltoztatjuk az ezen az oldalon található beállításokat, hogy kevesebb alkoholt és szerencsejátékot tartalmazó hirdetést láthassunk a YouTube-on.

A kezdéshez keresse fel a Google hirdetésbeállítások oldalt a számítógép, telefon vagy táblagép böngészőjében. Győződjön meg róla, hogy be van jelentkezve Google-fiókjába.

google hirdetésbeállítások oldal

Az oldal tetején megjelenik a „Hirdetés személyre szabása” kapcsoló. Ezt kikapcsolhatja a hirdetések személyre szabásának teljes kikapcsolásához. Ha azonban valamilyen irányítást szeretne látni a megjelenő hirdetéstípusok felett, akkor be kell kapcsolni a „Hirdetés személyre szabása” beállítást.

be kell kapcsolni a hirdetések személyre szabását

Görgessen le a „Hirdetési kategóriák a YouTube-on” szakaszig. Jelen írásnál ez a szolgáltatás bétaverziós, ezért lehet, hogy még nem fogja látni.

youtube hirdetések személyre szabási beállításai

Jelenleg két kategóriát különböztethetünk meg itt (a jövőben még több potenciállal): „alkohol” és „szerencsejáték”. Kattintson a „Kevesebbet látni” elemre azon hirdetéstípusok mellett, amelyeket már nem szeretne látni.

válasszon egy kategóriát, hogy kevesebbet láthasson

Egy előugró üzenet megerősítést fog kérni; kattintson a „Folytatás” gombra.

koppintson a folytatásra

Észre fogja venni, hogy a kiválasztott kategória (vagy kategóriák) alatt most azt mondja: „Megtesszük próbáld ki hogy ne jelenjenek meg hirdetések ebből a kategóriából. ”

Tehát sajnos a Google nem garantálja, hogy nem látja Bármi hirdetések a kiválasztott kategóriákból. A jövőben azonban mindenképpen kevesebbet kellene látnia belőlük.

kategória kikapcsolása után

Ennyi van benne! Remélhetőleg mostantól kevesebbet fog látni a YouTube-on leginkább idegesítő hirdetésekből.
Source link


53 Views 0 Ratings Rate it