Hogyan lehet három hónapig ingyen kávézni a Panerától

Avatar Gadam | 2020.12.20. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a cikkhez: Hogyan lehet három hónapig ingyen kávézni a Panerától

Fénykép: Panera

Elmúltak azok az idők, amikor laptopját egy kávézóba vitték, és a koffeint a nyilvánosság előtt helyrehozták, miközben a munkát egyszerre végezték. De bár ezek a megosztott, ragacsos asztalok jelenleg nem választhatók, ez nem jelenti azt, hogy a kávé bárhová eljutott volna.

Bármennyire is csodálatos lenne, ha mindenkinek saját helyi független kávézója lenne a támogatása, ez sok ember esetében nem így van, így a Panerához hasonló láncok az egyetlen lehetőségük. Tehát függetlenül attól, hogy Önnek ez a helyzet, vagy csak rajong a kenyérsütéses étlapjukért, érdemes megfontolni egy korlátlan kávé-előfizetés megvásárlását (vagy megajándékozását), amely jelenleg három hónap ingyenes kávéval jár. Az ajánlat kihasználásának módja:

Hogyan lehet 3 hónapig ingyen kávézni

Ha még nem ismeri a Panera népszerű korlátlan kávé-előfizetését, akkor itt tudnia kell. Általában havonta 8,99 dollárba kerül (ami maga nem rossz üzlet), és bármilyen méretű, bármilyen csípős kávét, jeges kávét és forró teát tartalmaz két óránként egyszer, korlátlan feltöltéssel a pékség-kávézóban.

De 2020 végéig lehetősége van előfizetés vásárlása magának vagy másnak ajándékba 20 dollárért ami ingyenes hónapokig tartó ingyenes kávéval / teával jár. Előfizetést is kaphat két hónap ingyenes kávéval, 15 dollárért (egyes ajándékcserék árkorlátokkal rendelkeznek!).

A korlátlan kávé korlátozott: vásárolhat 10 ig MyPanera + kávé előfizetési ajándékok tranzakciónként minden előfizetéses ajándéknövekedéshez, összesen 20 tranzakciónként maximális ajándék-előfizetés.

A kenyér és kávé lánc is kínál jelenleg egy bónusz 10 dolláros ajándékkártya minden 50 dollárért, amelyet ott ajándékkártyákra költött. Valószínűleg van néhány matematikai módszer a két ajánlat ötvözésére és a legnagyobb durranásra a kávéscsésze számára, de ezt a szórakozást hagyjuk neked.

[ad_2]
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it