Hogyan lehet keresni a nyitott lapokon a Google Chrome-ban

Avatar Gadam | 2020.12.08. 103 Views 0 Likes 0 Ratings

103 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

google chrome keresés lapjai

A böngésző fülei áldást és átkot jelenthetnek. Hasznos, ha egyszerre több oldal van megnyitva, de ha sok fület használ, akkor gyorsan nehezen kezelhetővé válik. Itt jön be a Google Chrome Tab Search.

Bevezetett Google Chrome 87, A Fülkeresés pontosan olyan, amilyennek hangzik. Egy gombra kattintva megtekintheti az összes megnyitott fül listáját az összes Chrome-ablakban, és könnyedén megkeresheti őket. Kereshet a weboldal címében vagy a webhely URL-jében.

Mint említettük, ehhez a funkcióhoz Chrome 87 vagy újabb verzió szükséges. A számítógépen elérhető Google Chrome-on érhető el (ablakok és Mac) és a Chrome OS legújabb verzióját futtató Chromebookok.

A Lapkeresés nem igényel beállítást vagy feliratkozást. Egyszerű legördülő nyílként jelenik meg a felső lapsávon. Először kattintson a nyíl gombra, vagy használja a Ctrl + Shift + A billentyűparancsot (Mac esetén a Cmd + Shift + A).

kattintson a legördülő nyíl gombra

Mostantól a Chrome-ban megnyitott összes fül függőlegesen görgethető listáját fogja látni. A lista tartalmazza az összes nyitott Chrome böngészőablakot, nem csak az aktuális ablakot.

a nyitott króm fülek listája

Az előugró ablak tetején található egy keresőmező. Kezdje el beírni a mezőt az összes megnyitott fülön történő kereséshez.

keresés az előugró ablak tetején

A billentyűzet nyílbillentyűivel kiválaszthat egy fület az eredmények közül, és az Enter lenyomásával léphet a lapra. Ha szeretné, rákattinthat az eredményre az egérrel és a kurzorral is.

keresse meg a füleket, és az egyikre kattintva lépjen oda

Ennyi van benne! Ez egy nagyon egyszerű szolgáltatás, de ha nehéz laphasználó vagy, akkor hamarosan az egyik trükközésed lesz.
[ad_2]
Source link


103 Views 0 Ratings Rate it