Hogyan lehet konvertálni a bejelentkezést „Bejelentkezés az Apple-be”

Avatar Gadam | 2020.12.18. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Az ember sziluettje, aki iPhone-t használ egy Apple logó előtt.
hanohiki / Shutterstock.com

A „Bejelentkezés Apple-lel” segítségével regisztrálhat és bejelentkezhet a szolgáltatásokba az Apple ID használatával, akárcsak a Facebook és a Google segítségével. Ha már regisztrált egy szolgáltatásra, de inkább Apple-fiókjával szeretne bejelentkezni, a következőképpen válthat.

Mi a „Bejelentkezés az Apple-lel?”

A „Bejelentkezés Apple-lel” segítségével regisztrálhat vagy regisztrálhat egy szolgáltatásra, anélkül, hogy jelszót kellene megadnia, és regisztrációs folyamaton kell átesnie. A szolgáltatáshoz Apple-azonosító használatára van szükség, amely kétfaktoros hitelesítést használ, így bárki kihasználhatja iPhone-ját, iPadjét vagy Mac-jét.

Jelentkezzen be az Apple Bejelentkezés gombra

Amikor bejelentkezik az Apple-lel, akkor egyáltalán nem kell megadnia jelszót. Feltéve, hogy már be van jelentkezve az Apple ID-jébe, a bejelentkezés egyszerű gombnyomással és várakozással jár. Jelszó helyett a szolgáltatások azonosítanak az Apple ID-jén keresztül, bár Ön továbbra is ellenőrzi, hogy milyen információkat közöl.

A szolgáltatás a meglévő biometrikus hitelesítési módszerekkel, például Érintse meg az azonosítót és az arcazonosítót hogy a bejelentkezés a lehető leggyorsabb legyen. Továbbra is bejelentkezhet a szolgáltatásokba bármilyen webböngészőről (Windows, Android és így tovább), csak először be kell jelentkeznie az Apple ID-jébe.

Az Apple-rel való bejelentkezést nem minden szolgáltatás vagy alkalmazás használja, de egyre több fejlesztő vezet be támogatást. Ha a szolgáltatással bejelentkezhet egy alkalmazásba vagy webhelyre, a szokásos bejelentkezési lehetőségek mellett megjelenik a „Bejelentkezés Apple-szel” gomb.

A fiókok konvertálása „Bejelentkezés az Apple-be”

A Bejelentkezés az Apple-vel bevezetése óta sok más fejlesztő ugrott be, és támogatta a funkciót alkalmazásaiban és webhelyein. Ha már rendelkezik fiókkal egy olyan szolgáltatásban, amely már támogatja az Apple bejelentkezést, akkor átállhat a gyorsabb bejelentkezési módszerre.

Csatlakoztassa a WordPress.com oldalt az Apple Social Login alkalmazáshoz

Ennek működése attól függ, hogy az egyes szolgáltatások hogyan hajtják végre. Kipróbáltuk a WordPress.com webhelyet, és megtaláltuk a lehetőséget a Fiókbeállítások> Közösségi bejelentkezés részben, azzal a lehetőséggel, hogy a jövőben gyorsabb bejelentkezés céljából „összekapcsoljuk” Apple-fiókját.

Más szolgáltatások átalakíthatják a bejelentkezést az eszközön futó alkalmazásokon belül. A Reddit esetében indítsa el az alkalmazást, majd érintse meg a felhasználói ikont, majd a Fiókbeállítások elemet. Ezen a képernyőn talál egy lehetőséget az Apple-fiók „összekapcsolására” (ha szeretné, egy Google-fiókkal együtt).

Reddit iOS rendszerhez

Azoknál az alkalmazásoknál, amelyek nem kínálnak lehetőséget konvertálásra, próbálkozzon ki a kijelentkezéssel, majd a Bejelentkezés az Apple gombbal új bejelentkezés létrehozásához. Ne feledje, hogy kifejezetten meg kell osztania az e-mail címét (ahelyett, hogy az „E-mail elrejtése” lehetőséget választaná), hogy a szolgáltatás tudja, hogy az Ön meglévő fiókját összekapcsolja az új bejelentkezési módszerrel.

Konvertálás a Beállítások alkalmazásból

Ha a jelszavait az Apple-vel menti, akkor azokat az iCloud eszközei szinkronizálják. Egyes szolgáltatások lehetővé tehetik, hogy a Beállítások alkalmazás Jelszavak részében konvertálhasson az Apple-be történő bejelentkezéssé.

Keresse meg a Beállítások> Jelszavak elemet iPhone-ján és iPadjén, és hitelesítse, hogy láthassa a mentett jelszavak listáját. Érintse meg a „Biztonsági ajánlások” elemet, majd érintse meg a figyelmet igénylő szolgáltatást. Ha elérhető a „Jelentkezés az Apple-lel használata” lehetőség, koppintson rá az átalakítási folyamat megkezdéséhez, és kövesse az utasításokat.

Hogyan védi meg az Apple bejelentkezése?

Az Apple-szel történő bejelentkezés azt jelenti, hogy eggyel kevesebb jelszóval kell aggódnia, ami azt jelenti, hogy kevesebbet kell megváltoztatni a jelszóval biztonsági megsértés esetén. De ugyanez elmondható a Google és a Facebook közösségi bejelentkezéséről lehetőségeket, akkor hogyan megy az Apple szolgáltatással történő bejelentkezés plusz mérföldre?

Az Apple megvalósítása lehetővé teszi, hogy anonim módon hatékonyan regisztrálhasson egy szolgáltatásra, anélkül, hogy elárulna olyan személyes adatokat, mint az e-mail címed. Amikor a regisztrációnál az „E-mail elrejtése” lehetőséget választja, az Apple e-mail továbbítóként működik, és regisztrál egy fiókot, miközben továbbítja az esetleges levelezést az Apple ID azonosítójához rendelt e-mail címre.

Új fiók létrehozásához jelentkezzen be az Apple segítségével

Ellentétben az olyan vállalatok hasonló szolgáltatásaitól, mint a Facebook, az Apple azt mondja, hogy nem követi és nem profilosítja az alkalmazásokat és webhelyeket. Az Apple pénzének nagy részét olyan hardverek, mint okostelefonok és laptopok eladásával keresi, az App Store értékesítéséből és a felhőszolgáltatásokból származó további bevételekkel.

Mert te kétfaktoros hitelesítést kell használnia (2FA) az Apple szolgáltatással történő bejelentkezés előnyeinek kihasználásához minden szolgáltatás, amelyre feliratkozik, alapértelmezés szerint a 2FA-t is használja. A legtöbb szolgáltatás lehetővé teszi e-mail cím összekapcsolását és jelszó létrehozását a hagyományosabb bejelentkezési élmény érdekében, ha szeretné.

Kényelmes és biztonságos

Az Apple bejelentkezés rendkívül figyelemre méltó „fogyasztóbarát” bejelentkezési rendszer. Az, hogy a szolgáltatás kiemelten kezeli az adatvédelmet és megakadályozza a felhasználók nyomon követését, fejjel és vállon helyezi az alternatívák fölé, mint a Google és a Facebook.

Amint egyre több fejlesztő kerül a fedélzetre, a szolgáltatás egyre elterjedtebb és életképesebb lesz. Aggódik a túl sok adományozás miatt? Végezzen el egy Az iPhone adatvédelmi ellenőrzése most eszközén.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iPhone összes adatvédelmi beállításának ellenőrzése és szigorítása
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it