Hogyan lehet közvetíteni az „A Charlie Brown karácsonyt”

Avatar Gadam | 2020.12.07. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Egy Charlie Brown karácsony
Charles M. Schulz

Az első tévés különlegesség Charles M. Schulz filmje alapján Földimogyoró karakterek, Egy Charlie Brown karácsony, 1965 decemberében mutatkozott be a CBS-en, és azóta is szeretett ünnepi hagyomány. Így streamelheti az ünnepeket Egy Charlie Brown karácsony.

A CBS, majd az ABC több évtizedes sugárzása után Egy Charlie Brown karácsony megmozdult kizárólag az Apple TV + -ra 2020-ban társával együtt Földimogyoró ünnepi különlegességek Ez a Nagy Tök, Charlie Brown és Egy Charlie Brown hálaadás. De a rajongók felháborodásának köszönhetően Egy Charlie Brown karácsony most is levegő a PBS-en miközben elérhető marad az Apple TV + -on.

Apple TV +

Apple TV + logó
Apple TV +

Ha feliratkozik Apple TV + (Havi 4,99 USD egy hétnapos ingyenes próbaidőszak után), streamelhetsz Egy Charlie Brown karácsony 2020. december 4-től kezdődően szinte december egész hónapját együtt töltheti Charlie Brown és barátai, amikor karácsonyi játékot játszanak.

Az Apple TV + előfizetés nélküli nézők továbbra is nézhetnek Egy Charlie Brown karácsony, amelyet 2020. december 11. és 13. között ingyenesen közvetíthetünk az Apple TV + alkalmazáson és webhelyen keresztül.

PBS Online

PBS
PBS

Köszönet a Földimogyoró rajongók, Egy Charlie Brown karácsony 2020. december 13-án 19: 30-kor ET / 18: 30-kor jelenik meg a PBS és a PBS Kids csatornán. Sok PBS állomás élő közvetítést is kínál a PBS honlapja, így a nézők online módon nézhetik meg Charlie Brown sínjét a karácsonyi reklámozás ellen.

Ha a helyi PBS leányvállalat is szerepel benne, akkor elkaphatja a különlegeset, amikor élőben sugározza, bár nem lesz elérhető a PBS on-demand szolgáltatásain keresztül.

YouTube TV

YouTube TV logó fehér alapon

Az élő TV-t kínáló streaming szolgáltatások között YouTube TV (Hétnapos ingyenes próbaidőszak után havonta 64,99 dollár) egyedüli PBS-t tartalmaz, bár nem minden helyi PBS-kimenetet tartalmaz. Ellenőrizd a YouTube TV webhely hogy lássa, rendelkezésre áll-e a tiéd, és ha igen, akkor csatlakozhat Charlie Brownhoz, Linushoz, Lucy-hoz, Snoopy-hoz és a Földimogyoró többi tagjához Egy Charlie Brown karácsony amikor a PBS-en élőben sugározza 2020. december 13-án.


Mivel ezek a különböző streaming lehetőségek rendelkezésre állnak, nincs mentség arra, hogy engedje a csodálatos ünnepi hagyományt Egy Charlie Brown karácsony elmegy melletted ebben az évben.
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it