Hogyan lehet lejátszási listát készíteni a Pixel „Most játszott” előzményeiből

Avatar Gadam | 2020.12.10. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

most logót játszik a lejátszási lista ikonnal
Google

A Google Pixel telefonok rendelkezik a „Now Playing” nevű funkcióval, amely automatikusan azonosítja a körülötted lejátszott zenét. Ezeket az azonosított dalokat hozzáadhatja egy lejátszási listához, hogy továbbra is hallgathassa őket, miután elhagyta a zenét játszó nyilvános teret. Megmutatjuk, hogyan.

A szolgáltatás nemcsak a háttérben lévő dalokat ismeri fel, hanem a kézibeszélő beállításaiba mentett azonosított dalok előzményeit is megőrzi. Ezek a dalok exportálhatók a YouTube Music lejátszási listájába a későbbi hallgatás céljából.

Jelen írásnál a YouTube Music az egyetlen támogatott zenei szolgáltatás ehhez a funkcióhoz. Ez a lehetőség akkor sem jelenik meg, ha nincs telepítve a YouTube Music a Pixelre. Lehetséges, hogy a jövőben további zenei szolgáltatók kerülnek fel.

Először csúsztassa lefelé kétszer a Google Pixel képernyőjének tetejét, majd érintse meg a fogaskerék ikont a Beállítások menü megnyitásához.

nyissa meg az eszköz beállításait

A keresősávba írja be a „Now Playing” szót, majd koppintson a „Now Playing History” elemre.

keresse meg a lejátszási előzményeket

Koppintson a zeneikonokra, vagy hosszan nyomja meg a dalt a kiválasztásához. Válassza ki az összes dalt, amelyet hozzá kíván adni a lejátszási listához.

válassza ki a hozzáadni kívánt dalokat

Ezután koppintson az exportálás ikonjára a jobb felső sarokban.

válassza az exportálás ikont

A képernyő alján megjelenik egy menü; válassza a „Hozzáadás a lejátszási listához” lehetőséget.

koppintson a Hozzáadás a lejátszási listához elemre

Megjelenik a YouTube Music „Hozzáadás a lejátszási listához” menü. Válassza ki a meglévő lejátszási listák egyikét, vagy hozzon létre egy újat.

válassza ki a lejátszási listáit

A dalok hozzáadódnak a lejátszási listához. Bármikor felkeresheti a „Most játszott előzmények” oldalt, és felveheti a legutóbbi dalokat a lejátszási listájába. Ez nagyszerű mód arra, hogy elmentse azokat a dalokat, amelyeket akkor hall, amikor kint vagy.
[ad_2]
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it