Hogyan lehet ma ingyenes hatrészes csirkemellt kapni

Avatar Gadam | 2020.12.19. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a cikkhez, amelynek címe: Hogyan lehet ma ingyenes hatrészes csirke McNuggets-et rendelni

Fénykép: Deman (Shutterstock)

Elérkeztünk az ünnepi idõszakhoz, ahol olyan érzés van, mintha sokan már bejelentkeztek volna az évre. Akár úgy döntöttek, hogy az egész évben felhalmozott vakációnapjaikat felhasználják a vakáció törlésekor, vagy még mindig vannak technikailag dolgozunk (de nem igazán), azok, akik vagyunk tulajdonképpen még mindig dolgoznak … fáradtak. És senkinek nincs kedve főzni.

Függetlenül attól, hogy melyik kategóriába tartozik, érdekelhet egy ajánlat A McDonald’s egy ingyenes, hat részes Chicken McNuggets megrendelésért– csak ma elérhető üzlet. Íme, mit kell tudni arról, hogyan kezedbe kerül az ingyenes * csirke.

Hogyan lehet ingyenes McNugget-eket szerezni

Az étkezési ingyenességektől eltérően ez nem olyan, ahol egyszerűen keringhet egy McDonald’s-ba, vagy behúzhatja magát a meghajtóba, kérheti az ingyenes csirkét és a választott mártást, majd szórakozhat. Az üzlethez való hozzáféréshez a McDonald’s mobilalkalmazást kell használnia adjon le legalább 1 dolláros rendelést (* tehát költeni kell néhány pénzt a McNuggets megszerzésére).

De mégis, ha kedvet kap egy gyors harapnivalóhoz ezen a hétvégén, pénzügyileg is tehet rosszabbat mint dobni egy bakot egy sült krumplirendszerre, és kapni mellé néhány csirkemagot. (Egészségügyi szempontból ez egy másik történet, de ma nem erre összpontosítunk.)

Egyéb üdülési ajánlatok

És ez nem az egyetlen ingyenes ételajánlat az étteremláncból ebben a hónapban: minden nap mostantól december 24-ig, A McDonald’s rendelkezik popkultúra témájú megállapodással. Például a mai McNuggets a Geml tiszteletére állítólag a „Gremlins” című filmből áll. Holnap egy ingyenes forró sütemények szerepelnek az étlapon, Eldy Buddy jóvoltából, és tovább Hétfő, az ügyfelek bármilyen méretű McCafe forró vagy jeges kávét kaphatnak, valamiféle tisztelgésként az Ebenezer Scrooge előtt. A csirkemellhez hasonlóan legalább 1 dollárt kell elköltenie a McDonald’s alkalmazáson keresztül az áruk beszerzéséhez.

[ad_2]
Source link


14 Views 0 Ratings Rate it