Hogyan lehet megnézni az Empire State Building ünnepi fényjátékát

Avatar Gadam | 2020.12.19. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan nézzük az Empire State Buildings Holiday Light Show-t bárhonnan élőben

Fénykép: Anastasios71 (Shutterstock)

A New York-i ünnepi szezont az emberek – akik közül sokan (vagy a legtöbbjük nem itt él) – úgy tűnik, nagyon szeretik. Van értelme: elnyeri a város szokásos fényét a következő szintre, köszönhetően az ünnepi fényeknek, amelyeket mindenfelé felfújtak. Még az épületeink is felöltöznek erre az alkalomra, beleértve az Empire State Building-et is.

De az Empire State Building üdülési lámpáinak bekapcsolásához egyszerűen kapcsolót kell fordítani – ahogyan a szüleid garázsában lógókhoz hasonlóan – nem illik egy ilyen ikonikus szerkezethez. Ha a Rockefeller Center karácsonyfája, amely minden évben csak néhány hétig ragad, megkapja a maga ünnepségét, a The Today Show szereplőinek közreműködésével, világi énekeket énekelve, természetesen az Art Deco remekmű– amely 1931 óta a New York-i városkép látképének része – ennek is valamilyen fanfárt kell kapnia.

Nos, mint kiderült, megtörténik, és ez a szertartás ma este van. Így nézheti meg a világ bármely pontjáról.

Hogyan lehet megnézni az Empire State Building ünnepi fényjátékát

Ma este (ez december 18., szombat) az Empire State Building éves Music-to-Light Show-ja (igen, ez a hivatalos név), és este 8-kor kezdődik. A kapcsoló ünnepélyes megfordítása mellett a lámpák bekapcsolása (igen, van egy tényleges óriás kapcsoló) az idei show-ban Carrie Underwood és John Legend duettje lesz. A Hallelujah című dalt fogják énekelni (nem, nem hogy egy), amelyet a Legend írt (Toby Gad-kel együtt) és szerepel Underwood első karácsonyi albumán.

Nem számít hol laksz, ma este élőben nézheted a műsort az Empire State Building-en keresztül Earthcam. És utána a videó elérhető lesz a Az Empire State Building YouTube-csatornája. De ha lemarad a ma esti show-ról és igazán élőben szeretnénk látni, december 25-én, karácsony napján minden este megismétlődik.

Egyéb fénykijelzők

Bizonyos háttérként az Empire State Building gyakran világít különböző színekben, és bizonyos ünnepek, szervezetek, ügyek és események tiszteletére szolgál. Az épület weboldalának ez a része tudatja veled, mit jelentenek a fények és a színek egész évben. Ezek a fénykijelzők 1976 óta zajlanak, és 2012-ben váltottak a LED-es lámpákra.


Source link


27 Views 0 Ratings Rate it