Hogyan lehet megszerezni a legolcsóbb Disney + tervet

Avatar Gadam | 2020.12.18. 12 Views 0 Likes 0 Ratings

12 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a legolcsóbb Disney + tervhez című cikkhez

Fénykép: DANIEL CONSTANT (Shutterstock)

A Disney + 2019-es elindítása óta a streaming szolgáltatás véget ért 86 millió fizetett előfizető, és ebben a hónapban a Disney Investors Day rendezvényén 2021 és 2024 között 100 új projekt fejlesztését jelentették be. E projektek 80% -át a Disney + közvetíti. Tehát a Disney hogyan fogja tartani ambiciózus vállalását a szórakoztatóipar idei pénzügyi veszteségei után? A társaság az az előfizetési árainak emelése. Íme néhány lehetőség a legolcsóbb árak rögzítésére az áremelés előtt.

Mi változik?

Amikor a streaming szolgáltatás havi 6,99 dollárért indult túl jó érzés volt, hogy igaz legyen, és a tendenciák szerint az áremelkedés elkerülhetetlen. A Netflix kétévente emelte díjait, egy másiksal növekedés útközben. (Néha addig nem veszem észre az Amazon Prime növekedését, amíg nem próbálom kideríteni, hogy mit vásároltam olyan drágának.) Az előrejelzések szerint 2021. március 26-án a Disney + havi díja 7,99 dollárra, vagyis 79,99 dollárra nő az évre. .

Vásároljon egy évvel előre 2021 márciusa előtt

A következő három hónapban a Disney + ára továbbra is havonta 6,99 dollár lesz. Megtarthatja alacsonyabb árát, ha március 26. előtt megvásárolja a 69,99 dolláros éves előfizetését, így 13,89 dollárt spórol meg a szokásos havi 6,99 dolláros terven és 10 dollárt spórol az ugrás utáni megemelt éves díj után.

Szilárdítsa streaming szolgáltatásait

Ha már rendelkezik a Hulu és a Disney + szolgáltatással, fontolja meg a Disney + / ESPN Plus / Hulu csomagot az összes streaming költség csökkentése érdekében. Az egyes streaming szolgáltatásokért külön fizetve havonta 17,97 dollár jár – a csomagolás jelenleg 12,99 dollárba kerül, ezzel kb Havi 5 dollár. A három szolgáltatásból álló csomag ára 13,99 dollárra emelkedik, de még mindig érdemes kombinálni, hogy hosszú távon spóroljon, ha ezeket használja szolgáltatások.

Iratkozzon fel a Verizonra

A Verizon felajánlja hat hónap Disney + ingyenes, korlátlan mobilcsomagokkal 2021 május 31. előtt nyitott új számlákra. Az ingyenes próbaidőszak után 6,99 USD (plusz adó) hozzáadódik a Verizon telefonszámlájához. Azt’s nem világos, hogy ez az ár 7,99 dollár lesz-e az új Disney + árral együtt, de bármikor lemondhatja, mielőtt az ingyenes hónapok elfogynak.

Ossza meg a költségeket

A Disney + lehetővé teszi akár hét különböző profil számlán további díjak nélkül, tehát yMegoszthatja Disney + -fiókját barátaival vagy családjával és ossza el a díjakat. Ráadásul négy profil képes egyszerre streamelni anélkül félbeszakítás. Ha már használja ezt a funkciót, akkor lehet, hogy ideje felkérni ezeket a tagokat, hogy váltsák be és csökkentse a növekvő költségeket.


Source link


12 Views 0 Ratings Rate it