Hogyan lehet megváltoztatni az emoji reakciókat az Instagram DM-ekben

Avatar Gadam | 2020.12.12. 2612 Views 0 Likes 0 Ratings

2612 Views 0 Ratings Rate it

Az Instagram felhasználó megváltoztatja a gyorsreagálású hangulatjeleket
Khamosh Pathak

Az Instagram Direct Message alkalmazásban duplán koppinthat egy üzenetre egy szív elküldéséhez, és megnyomva tarthatja az üzenetet az emoji reakciók megtekintéséhez. Ezt szeretné testre szabni? Így módosíthatja az emoji reakciókat az Instagram DM-ben.

Az emoji-reakciók testreszabásának képessége a Facebook platformokon keresztüli üzenetküldő funkciójának része az Instagram-ban. Ez a frissítés lehetővé teszi üzenetet küldhet Facebook-ismerőseinek az Instagramról és egyes Messenger funkciókat hoz az Instagramra.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet üzenetet küldeni egy Facebook-barátnak az Instagramról

Frissítse az Instagram Messaging alkalmazást

Ha még nem frissítetted, megteheted az Instagram Beállítások menüjében. Az Instagram-profilodban koppints a jobb felső sarokban található hamburger menü gombra, és válaszd a „Beállítások” lehetőséget. Itt érintse meg az „Üzenetek frissítése” lehetőséget.

Koppintson az Üzenetek frissítése elemre

A következő képernyőn érintse meg a „Frissítés” gombot.

Koppintson a Frissítés elemre

Most az alkalmazás jobb felső sarkában található Instagram DM ikon Messenger ikonra változik. A frissítés után testre szabhatja az emoji reakciókat bármely Instagram-beszélgetésből.

Az Emoji reakciók módosítása az Instagram DM-kben

Ha a Facebook Messenger integrációja kapcsolódik az Instagram közvetlen üzenetküldéséhez, az összes beszélgetés megtekintéséhez érintse meg az „Instagram” alkalmazás jobb felső sarkában található „Messenger” ikont.

Koppintson a Messenger ikonra az Instagramról

Ezután válasszon ki egy beszélgetést.

Válassza a Beszélgetés az Instagram DM-ről lehetőséget

Itt tartsa lenyomva az üzenetet az emoji reakciók megtekintéséhez.

Érintsen meg hosszan egy üzenetet az Instagram DM-ben

A „+” gombra koppintva megtekintheti az összes hangulatjelet, vagy kiválaszthat egy hangulatjelet, amelyet hangulatjelként elküldhet.

Egy hangulatjel reakciójának módosításához érintse meg és tartsa lenyomva egy hangulatjelet a testreszabási módba lépéshez.

Koppintson az új hangulatjelre annak elküldéséhez

Az összes elérhető hangulatjelet alul látja. Böngésszen vagy keressen egy adott hangulatjelet, majd koppintson egy hangulatjelre, hogy hozzáadja a gyors válasz menüjéhez.

Válassza ki a módosítani kívánt hangulatjelet

Ezután választhat másik hangulatjelet, és megismételheti ezt a folyamatot.

Válassza ki az új hangulatjelet

Itt testreszabhatja mind a hat gyorsreagálású hangulatjelet, beleértve az alapértelmezett szívhangulatjelet is. Miután átkapcsolta a szívhangulatjelet, a bal oldali hangulatjel lesz az alapértelmezett dupla koppintás gesztus.

Ha vissza akar térni az eredeti konfigurációhoz, érintse meg a „Reset” gombot. Miután végzett a testreszabással, érintse meg a „Kész” gombot.

A testreszabott hangulatjelek mentéséhez koppintson a Kész gombra

Most megjelenik a frissített gyors válaszú hangulatjelek az előugró ablakban. Válasszon egy hangulatjelet a reakció elküldéséhez.

Érintse meg az új hangulatjelet annak elküldéséhez


Szeretné használni az Instagramot a számítógépéről? Minden, amire szükséged van Instagram az interneten!

ÖSSZEFÜGGŐ: Az Instagram használata az interneten a számítógépről
Source link


2612 Views 0 Ratings Rate it