Hogyan lehet megváltoztatni az időjárást a „Pokémon kard és pajzs” -ban

Avatar Gadam | 2020.12.21. 76 Views 0 Likes 0 Ratings

76 Views 0 Ratings Rate it

Nintendo

Néhány Pokémon megköveteli bizonyos időjárási körülmények megjelenését, és Ön megváltoztathatja az időjárást Pokémon kard és pajzs Vad területen, hogy megfeleljen ezeknek a feltételeknek Néhány időjárási körülmény – köd, jégeső és homokvihar – el van zárva a történet mögött.

A vad terület

A vad terület Pokémon kard és pajzs A Galar Region egy teljesen új élmény minden Pokémon játékos számára; ez a Pokémon-sorozat első valóban nyílt világú szakasza.

Vad Pokémonokkal találkozhat a vad területeken a pályán. Azonban a Pokémon, amellyel találkozik, változhat, attól függően, hogy hol tartózkodik a vad területen, valamint az időjárástól. Ha esik az eső, akkor több Water típusú Pokémon jelenik meg.

Miután elég előrehaladt a játékban, további időjárási viszonyokat oldhat meg, például ködöt, hóviharokat és homokviharokat a vad területen.

Pokémon kard és pajzs vad terület

Ahhoz, hogy hóviharok és homokviharok megjelenhessenek, először három edzőtermi kihívást kell legyőznie, és el kell érnie Hammerlocke városát. Pokémon kard és pajzs. A ködös időjárási körülmények megjelenésének kikényszerítéséhez először be kell fejeznie a fő történetet, és Pokémon bajnokká kell válnia.

A régebbi Pokémon játékok a napszakot vagy évszakot használták a különböző Pokémon találkozások meghatározására. Pokémon kard és pajzsugyanakkor hasznosítja az időjárást. Míg a játék fő útvonalai jellemzően az adott időjárási viszonyokhoz ragaszkodnak, és nem mutatnak eltérést, a vad területen az időjárás változása folyamatosan változik.

Minden nap éjfélkor a Nintendo Switch órarendszerén az időjárás a vad terület minden területén megváltozik, és vannak bizonyos Pokémonok, amelyek csak bizonyos időjárási körülmények között jelennek meg. Minden hónap első napján azonban a vadon élő területek minden területén pontosan ugyanaz az időjárás lesz, és ezeken a napokon tudni fogja, mire számíthat:

  • Normál: 2020. május 1
  • Felhős: 2020. március 1
  • Eső: 2020. október 1
  • Zivatarok: 2020. november 1
  • Hó: 2020. december 1
  • Üdvözlet: 2020. február 1
  • Napos: 2020. július 1
  • Homokvihar: 2020. április 1
  • Köd: 2020. június 1

Az időjárás nem csak a Pokémon ívásokat, hanem a harci körülményeket is befolyásolja, és kilenc különböző időjárási hatást kell megjegyezni: normál, borult, eső, zivatar, havazás, hóvihar, intenzív nap, homokvihar és köd.

Az aktuális időjárás ellenőrzéséhez töltse be a játékot, majd nyomja meg az „Y” gombot a jobb Joy-Con vezérlőn a főmenü megnyitásához. Innen válassza ki a Várostérképet, és a jobb oldali Joy-Con vezérlőjén található „+” megnyomásával kapcsolja be és ki az időjárási körülményeket nyitott térképével.

Pokémon elkapása különleges időjárási körülmények között

Akárcsak egyes Pokémonok kereskedelemre szorulnak a fejlődéshez, egyes Pokémonoknak bizonyos időjárási körülményekre van szükségük ahhoz, hogy megjelenjenek a játékosok játék közben. Bizonyos Pokémonokhoz speciális időjárási körülmények is szükségesek. Például a Pokémon Eevee összesen nyolc különböző evolúcióval rendelkezik, de különösen kettőnél nappali és éjszakai körülmények szükségesek.

Nappal a vad területen, ha egy Eevee részt vesz a Pokémon partiján és van elég baráti pontja, a szintezéskor egy Espeon. Azonban, ha ugyanaz az Eevee egy szinttel emelkedne este, akkor egy Umbreon– két teljesen különböző Pokémon típus.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Pokémon kereskedelme a „Pokémon karddal és pajzssal”

Ez csak egy példa, mivel számos más evolúció létezik, amelyekhez bizonyos időjárási vagy környezeti feltételek szükségesek a vad területen. Például Ralts, egy Pokémon, amelynek evolúciója népszerű a versenyjátékban, csak ködös körülmények között lehet a vad területen Pokémon kard és pajzs.

A Pokémonok teljes listájának megtekintéséhez, amelyekhez bizonyos időjárási körülmények szükségesek, ellenőrizze a Serebii wiki.

Az időjárás megváltoztatása a vad területen

Elsősorban a Nintendo Switch minden indított játékát teljesen le kell zárnia. Ezt úgy teheti meg, hogy a Switch kezdőképernyőjén a játék fölé viszi az egérmutatót, megnyomja a Joy-Con „X” gombját, majd kiválasztja a „Bezárás” lehetőséget.

Animal-Crossing-close-game-1

Ezután a Switch kezdőképernyőjén lépjen a konzol „Rendszerbeállításai” részéhez. A „Rendszerbeállítások” ikon fogaskeréknek tűnik, és a Joy-Con ikon és az alsó eszköztár Bekapcsológombja között található.

Miután belépett a „Rendszerbeállítások” menübe, görgessen egészen lefelé, és válassza a „Rendszer” menüt. Ezután válassza ki a „Dátum és idő” opciót a jobb oldali Joy-Con „A” gombjának megnyomásával.

Animal-Crossing-time-travel-system-settings

Ebben az almenüben módosíthatja a Nintendo Switch összes időbeállítását.

Az aktuális idő testreszabásához válassza az „Óra szinkronizálása az interneten keresztül” lehetőséget, hogy kikapcsolja az automatikus órát.

Az Animal Horizont New Horizons szinkronizálódik

Változtassa meg a kívánt dátumot vagy időpontot, és nyomja meg az „OK” gombot. Nem számít, hogy melyik időpontot választja, mindaddig, amíg ez eltér a jelenlegi időponttól.

Az Animal Horizont New Horizons szinkron rendben van

Navigáljon vissza a Nintendo Switch kezdőképernyőjére a jobb „Switch Joy-Con” gomb „Home” gombjának megnyomásával, majd indítsa el a játékot.

Amikor elindítod Pokémon kard és pajzs és lépjen be a vad területre, a nap és az időjárás változik, attól függően, hogy mire állítja be a dátumot és az időt.

A valós idejű szinkron visszaállításához mentse el és zárja be a Pokémon kard és pajzs játékot, és navigáljon vissza a „Dátum és idő” menübe. Válassza az „Óra szinkronizálása az interneten keresztül” lehetőséget, hogy visszaállítsa „Be” helyzetbe.

A Animal Horizont New Horizons szinkronizálva van


Az időjárás teljesen véletlenszerű, és éjfélkor változik a Nintendo Switch rendszeróráján. Ha nem éri el a játékban megjelenni kívánt időjárást, győződjön meg arról, hogy rendelkezik megfelelő tornaterem jelvényekkel, és folyamatosan változtassa meg a dátumot és az időt, amíg a kívánt időjárás megjelenik a Pokémon kard és pajzs Vad terület.
Source link


76 Views 0 Ratings Rate it