Hogyan lehet nyomon követni a Mikulást számítógépén, telefonján vagy intelligens hangszóróján – Tekintse át a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.25. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

Mikulás repül át a ház tetején
Yuganov Konsantin / Shutterstock

A Mikulás jelenleg a világ minden táján félúton van, ajándékokat szállít minden gyermeknek minden otthonban. Ha gyermeke izgatottan várja a Télapó megérkezését, akkor talán rá kell hangolnia a Mikulás-nyomkövetőre a számítógépén, telefonján, tévéjén vagy intelligens hangszóróján keresztül.

A számítógépen: NORAD vagy Google Santa Tracker

Pillanatkép a NORAD webhelyéről
NORAD

A NORAD jó emberei valóban tudják, mit csinálnak. Évtizedes kemény munkával finomították a dolgot NORAD Santa Tracker abszurditásig. Úgy értem, ez a Mikuláskövető adatokat gyűjt a Mikulás tartózkodási helyéről, az átadott ajándékok számáról és oktatási információkat minden meglátogatott helyről. Még azt is mutatja, hogy a Mikulás 3D-s modellje repül a földön – ez is menő.

Amint észreveheti, az ebben a cikkben szereplő Mikulás-nyomkövető eszközök többsége a NORAD Mikuláskövetőjén keresztül történik. Ez azért van, mert a NORAD nyomkövetője pontos és a tudomány támogatja. De ez nem a minden vége. Megmártózhat a Google Mikuláskövetőjében is, ami ugyanúgy pontos mint NORAD, tudod, mire gondolok?

A Google Mikuláskövető webhelyének képernyőképe.
Google

Ha a NORAD alternatíváját keresi, akkor A Google Mikuláskövetője nagyszerű lehetőség. Olyan, mint a NORAD tracker lecsupaszított verziója, egyszerű 2D-s animációkkal, amelyek megmutatják a Mikulás aktuális tartózkodási helyét és tevékenységeit. Ennek előnye, hogy a Google Mikuláskövetője tartalmaz néhány szórakoztató játékot és animációt hogy a gyereked összevissza kavarhat, miközben a Mikulást követik.

A Google Mikuláskövetője megint ugyanolyan pontos, mint a NORAD. Megmehet a kettő között anélkül, hogy ellentmondásos információkat kapna a Mikulás tartózkodási helyéről – elhanyagolható hibahatáron belül. A nagy ember végül is elég gyorsan mozog.

Telefonján vagy táblagépén: a NORAD Mikuláskövető alkalmazásai

A NORAD alkalmazás képernyőképei
NORAD

Ha gyermeke szeret telefonon vagy táblagépen játszani, akkor neki is adhatja a NORAD alkalmazást. Ez egy robusztus alkalmazás, amely iPhone és Android eszközökhöz érhető el, és szinte megegyezik a NORAD webhelyével. Természetesen van néhány extra funkció, például egy beépített ünnepi játékjáték és egy karácsonyi zenelejátszó.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a NORAD vagy Google Mikuláskövető a telefon vagy a táblagép böngészőjén keresztül. Továbbá a Google Mikuláskövető alkalmazásként érhető el, de csak androidos eszközökön.

Az intelligens hangszórón: Csak kérdezzen!

Fotó a Google Nest intelligens hangszóróról.
Juan Ci / Shutterstock

A Google és az Amazon intelligens hangszórók az egész család számára készültek, és örömmel mondják el, hol van a Mikulás. Csak kérdezd meg, hogy „hol van a Mikulás”, és a Mikulás aktuális tartózkodási helyére vonatkozó információkat találsz. Még az „Északi-sark Newscast” című interaktív rádióműsort is megkaphatja, amely a Mikulásról beszél, és megkérdezi, hogy „Mi az új az Északi-sarkon?”

És ne aggódjon, a Google Asszisztens és Alexa nem hagyja, hogy bármi elcsúszjon. Alexa még szülői engedélyt is kér, hogy beszéljen St Nickről.


Ennyi van benne. Ne féljen a NORAD és a Google Mikulás-nyomkövetői között ugrálni – mindkettő elég pontos. Ezenkívül nincs semmi baj abban, hogy néhány különböző eszközt használunk a Mikulás nyomon követésére. Csak győződjön meg róla, hogy ragaszkodik a NORAD-hoz és a Google-hez, és minden rendben lesz.
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it