Hogyan lehet streamelni a „Hogyan lopta a Grinch a karácsonyt” minden verzióját

Avatar Gadam | 2020.12.18. 131 Views 0 Likes 0 Ratings

131 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt
MGM Television

Dr. Seuss szeretett 1957-es gyermekkönyve Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt! a karácsonyi szezon egyik elengedhetetlen történetévé vált. Többször adaptálták mind animációban, mind élőszereplős játékban. Így streamelheti minden verzióját Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt!

A morcos, karácsonygyűlölő lény története, aki megtanulja az évszak valódi jelentését, miután megpróbálta szabotálni az ünnepet egészséges Whoville-ben, a gyerekek és felnőttek több generációjának kedvence. Akár a klasszikus animációs tévés különlegességet, akár a legutóbbi színpadi zenei produkciót részesíti előnyben, a Grinch az Ön számára.

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt! (1966)

Rendezte: legendás bolondos dallamok Chuck Jones animátor és Boris Karloff horror-ikon főszereplője mind az elbeszélő, mind maga Grinch hangjaként, ez a CBS-különlegesség premierje óta minden évben megjelenik a tévében. Ezenkívül bemutatta a Grinch-mitológia számos fontos elemét, köztük a karakter zöldbőrű megjelenését és a „Dalos vagy, Mr. Grinch” című főcímdalát.

Ezt követték a nem karácsonyi témájú folytatások Halloween Grinch éjszaka és A Grinch megmorzsolja a macskát a kalapban.

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt! (együtt Halloween Grinch éjszaka és A Grinch megmorzsolja a macskát a kalapban) digitális vásárlásra (8,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD +) elérhető a következő címen: amazon, iTunes, A Google Playés egyéb üzletek.

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt (2000)

Az egyetlen vígjátéksztár, akinek megfelelő intenzitása volt a Grinch-re, Jim Carrey volt, aki néhány enyhén nyugtalanító teljes testű protézist használt fel, hogy Ron Howard élőszereplős adaptációjában játszhassa a karaktert. Howard egy kicsit Tim Burtont közvetíti a meglehetősen pszichedelikus Whoville megalkotásában, kibővítve Dr. Seuss egyszerű történetét, hogy kitöltsön egy teljes hosszúságú filmet. Akár kellemesnek, akár lidércesnek találja, Carrey változatát bizony nehéz elfelejteni.

Hogyan lopta el a Grinch a karácsonyt streaming tovább Netflix (Havonta 8,99 USD +), és digitális vásárlásra (8,99 USD +) és kölcsönzésre (3,99 USD +) elérhető itt: amazon, iTunes, A Google Playés egyéb üzletek.

A Grincs (2018)

A Illumination, az animációs stúdió a Megvetendő Én filmek (valamint a korábbi Dr. Seuss-adaptáció A Lorax), létrehozott egy egész estés animációs verziót, amely Ron Howard filmjétől eltérő módon bővíti a történetet, könnyebb, barátságosabb hangot adva neki. Benedict Cumberbatch kissé visszafogottabb megközelítést mutat be Grinch szerepében, és a film tervezési érzéke fényesebb és bújósabb, mint a korábbi verziókban. A közönség jól reagált, így A Grincs a legnagyobb bevételt hozó ünnepi film minden idők.

A Grincs elérhető digitális vásárláshoz (8,99 USD +) és kölcsönzéshez (3,99 USD +) a következő címen: amazon, iTunes, A Google Playés egyéb üzletek.

A Grinch-musical (2020)

A Grinch történetét először 1994-ben adaptálták színpadi zenévé, és 2020 decemberében az NBC a hálózat legújabb „élő” zenei közvetítésévé tette – bár a járvány okozta korlátozások megkövetelték, hogy személyes hangfelvétel nélkül rögzítsék. közönség. Vidámság a sztár Matthew Morrison a Grinchet játszik Denis O’Hare és Booboo Stewart mellett, mint Grinch kutyájának Max különböző változatai.

A produkció dalokat tartalmaz, amelyek eredetileg a történet különféle változataihoz készültek, beleértve az 1966-os különlegességet, a 2000-es filmet és a színpadi musicalt (plusz néhány aktuális aktuális viccet).

A Grinch-musical streaming tovább Hulu (5,99 USD + havonta hétnapos próba után) és Páva (ingyenes hirdetésekkel vagy 4,99 USD + havonta vagy 49,99 USD + évente).
Source link


131 Views 0 Ratings Rate it