Hogyan lehet streamelni a klasszikus Rankin / Bass Christmas animációs különlegességeket

Avatar Gadam | 2020.12.11. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Rudolf, a piros orrú rénszarvas
Rankin / Bass animációs szórakozás

A Rankin / Bass Animated Entertainment minden idők legtartósabb ünnepi TV-különlegességeit hozta létre Rudolph, Frosty és egyebek mellett. Íme, hogyan streamelheted ezeket a szeretett agyag-, stop-motion és animációs ünnepi klasszikusokat.

Rudolf, a piros orrú rénszarvas

Az első Rankin / Bass animációs karácsonyi különlegesség szintén továbbra is a leghíresebb, az ünnepi szezonban rendszeres éves tévés adásokkal rendelkezik az NBC 1964-es bemutatója óta (ez a TV-történelem leghosszabb ideje működő karácsonyi különlegessége). A klasszikus dal inspirálta és Burl Ives meleg hangnemben mesélte el, és elmeséli a kitaszított rénszarvasok, Rudolph történetét, akinek izzó vörös orra végül kiemelkedő helyet érdemel a karácsonykor a Mikulás szánján.

Rudolf, a piros orrú rénszarvas streaming tovább IndieFlix (Havi 4,99 dollár vagy évi 49,99 dollár hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és digitálisan megvásárolható (9,99 dollár) a Vudu.

A kis dobos fiú

Az azonos nevű ünnepi dal alapján A kis dobos fiú Aaron fiatal dobos fiú tragikus, de reményteli történetét követi. Állatbarátjainak játszik (teve, szamár és bárány), és követi a Mágusokat Betlehembe, hogy tanúja legyen Jézus születésének, ahol dobot játszik az újszülött megmentőért.

A kis dobos fiú digitális vásárlásra (9,99 USD) érhető el Vudu.

Frosty a hóember

Után Rudolf, a piros orrú rénszarvas, A Frosty the Snowman a legnépszerűbb és legtartósabb animációs Rankin / Bass karakter, aki ebben a különlegességben kezdte el a népszerű daltól kibővítve. A legendás komikus és énekes, Jimmy Durante tartotta utolsó előadását annak a hóembernek a történetével, aki varázslatosan megelevenedik, majd a Mikulás segíti, hogy minden karácsonykor visszatérhessen.

Frosty a hóember digitális vásárlásra (9,99 USD) érhető el Vudu.

A Mikulás a városba jön

Csillagsztárok (köztük Fred Astaire és Mickey Rooney) adnak hangot ehhez a Mikulás-eredet történethez, amely az azonos nevű slágerből származik (amelyet szintén kiemelkedően kiemel, Astaire énekel). Kris Kringle életét mutatja be, születésétől kezdve a nagy karácsonyi hagyományok kialakításáig, amikor a Mikulás lesz, akit mindenki ismer és szeret.

A Mikulás a városba jön digitális vásárlásra (9,99 USD) érhető el Vudu.

Az év Mikulás nélkül

Phyllis McGinley 1956-os gyermekkönyve alapján ez a különlegesség a Mikulás döntését meséli el, amikor az egyik karácsonyt leveszi (kissé érzi magát az időjárási viszonyok között.) És a következményekkel járó katasztrofális következményekkel (természetesen végül a karácsonyt megmentik). Az év Mikulás nélkül bemutatta a világ fáradalmainak és a hófoltnak a népszerűségét is, akik irányítják a világ időjárását.

Az év Mikulás nélkül digitális vásárlásra (9,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető amazon, Vudu, A Google Play, FandangoNowés egyéb üzletek.

Az első karácsony: Az első karácsonyi hó története

Angela Lansbury egy vak fiatal juhászról meséli el ezt a történetet, aki először találkozik hóval. Egy apácacsoport veszi be, akik angyalnak öntik a karácsonyi díszversenyükön, ahol karácsonyi csodát él át. A szereplők Irving Berlin klasszikus dalát, a „White Christmas” -t éneklik, bár a történet nem a szövegből származik (ellentétben sok más dalalapú Rankin / Bass különlegességgel).

Az első karácsony: Az első karácsonyi hó története digitális vásárlásra (6,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető FandangoNow és Microsoft.

Fagyos téli csodaország

Ez a folytatás Frosty a hóember (elmesélte Andy Griffith) úgy találja, hogy a varázslatos hóembert meggyötörte (majd végül összebarátkozott) Jack Frost, és megajándékozta egy társával Crystal formájában, aki hófeleségévé vált (Természetesen egy hóember veszi feleségül őket) .)

Fagyos téli csodaország digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető amazon, iTunes, és Microsoft.

Rudolph fényes új esztendeje

A siker Rudolf, a piros orrú rénszarvas ihlette ezt a meglehetősen furcsa folytatást. Technikailag ez be van állítva után Karácsony (A nyitó jeleneteken Mikulás és Rudolph visszatér ajándékok átadásából.), Rudolph különféle történelmi időszakokat reprezentáló szigetek sorozatán utazik annak érdekében, hogy helyreállítsa a Boldog baba újévét és megmentse a szilvesztert.

Rudolph fényes új esztendeje digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Jack Frost

Noha a tévében hagyományosan karácsonykor került adásba, a híres téli szellem kalandjainak ez a különlegessége inkább a Groundhog Day ünnepi ünnepéről szól. Szeretne még hat hétig aludni, a malac Pardon-Me Pete (Buddy Hackett hangoztatja) megállapodást köt Jack Frosttal a tél meghosszabbítása érdekében.

Jack Frost streaming tovább Amazon Prime (30 napos ingyenes próbaidőszak után évi 119 dollár) és IndieFlix (Havi 4,99 dollár vagy évi 49,99 dollár hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és hirdetésekkel együtt ingyen Tubi.

Rudolph és Frosty karácsonya júliusban

Ez a sokáig terjedő különlegesség (amelyet néhány országban színházi formában is kiadtak) mintegy Rankin / Bass Bosszúállók film, amelynek főszerepében nemcsak Rudolph, a Vörös orrú rénszarvas és a Frosty the Snowman, hanem a Mickey Rooney hangú Mikulás is A Mikulás a városba jön és Az év Mikulás nélkül, valamint további mellékszereplők a Rudolph és a Frosty különlegességekből. Itt Rudolph és Frosty összefognak, hogy megakadályozzák a baljós Winterbolt királyt abban, hogy elpusztítsa a karácsonyt.

Rudolph és Frosty karácsonya júliusban digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.

Pinokkió karácsonya

Habár Pinnochio továbbra is szorosan kapcsolódik a Disney-hez, Carlo Collodi szerző által létrehozott karakter sokféle formában adaptálódott, és itt Rankin / Bass elmondja az első karácsonyt, amelyet a marionett vált igazi fiúvá. Pinocchio és édesapja / alkotója, Geppetto egyaránt megpróbál tökéletes karácsonyi ajándékokat találni egymásnak, és Pinocchio-t olyan sorozatos tévedésekhez vezeti, amelyek megoldják az ünnep valódi értelmének megismerését.

Pinokkió karácsonya digitális vásárlásra (7,99 USD +) és kölcsönzésre (2,99 USD +) elérhető amazon, iTunes, A Google Play, Vudués egyéb üzletek.
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it