Hogyan lehet törölni a Chrome böngészési adatokat egy billentyűparancs segítségével

Avatar Gadam | 2020.12.15. 240 Views 0 Likes 0 Ratings

240 Views 0 Ratings Rate it

Google Chrome Hero

Tisztítani kell a Google Chrome gyorsan böngészni az adatokat? Háromnak nem kell ásni a menükben – ugyanolyan egyszerűen, mint egyetlen billentyűparancs és néhány kattintás. Így teheti meg.

Először nyissa meg a „Chrome” alkalmazást. Bármelyik ablakban nyomja meg a következő háromgombos parancsikombinációt platformjától függően.

  • Windows vagy Linux: Nyomja meg a Ctrl + Shift + Delete billentyűkombinációt
  • Mac: Nyomja meg a Command + Shift + Backspace billentyűkombinációt. (Mac gépen a visszalépés billentyű „Törlés” feliratú. Ne feledje, hogy a Kezdőlap és a Szerkesztés gomb melletti Törlés gomb megnyomása nem működik.)
  • Chromebook: Nyomja meg a Ctrl + Shift + Backspace billentyűkombinációt.
  • iPhone és iPad (billentyűzettel csatlakoztatva): Nyomja meg a Command + Y billentyűkombinációt.

Miután megnyomta a parancsikont Windows, Linux, Mac vagy Chromebookon, megnyílik a „Beállítások” fül, és megjelenik egy „Böngészési adatok törlése” felirat. Válassza ki a kívánt beállításokat, majd kattintson az „Adatok törlése” gombra. Ha teljesen kihangosítva szeretné megtenni, nyomja meg többször a „Tab” billentyűt, amíg az „Adatok törlése” gomb be van jelölve, majd nyomja meg az „Enter” vagy a „Return” gombot.

A Google Chrome-ban kattintson a gombra "Adatok törlése."

IPhone-on vagy iPaden, amelyhez billentyűzet van csatlakoztatva, megjelenik egy „Előzmények” ablak. Érintse meg a „Böngészési adatok törlése” elemet az ablak alján, majd megjelenik egy „Böngészési adatok törlése” ablak. Koppintson az alján található „Böngészési adatok törlése” gombra, majd erősítse meg.

Az iPhone és iPad eszközön a Google Chrome alkalmazásban koppintson a ikonra "Böngészési adatok törlése."

A történelem minden szintre kitisztul, amelyet választott. Ismételje meg, amikor csak akarja. Az adatvédelem jó!

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan törölheti az előzményeket bármely böngészőben

Source link


240 Views 0 Ratings Rate it