Hogyan lehet TV-jét virtuális kandallóvá tenni

Avatar admin | 2020.12.10. 68 Views 0 Likes 0 Ratings

68 Views 0 Ratings Rate it

TV kandalló

Semmi sem hasonlít a ropogó tűz kellemes kényelmére. Azonban nem mindenkinek van kandallója az otthonában – vagy tűzifa odahúzásával akar foglalkozni. Így tegye a TV-t kandallóvá.

A virtuális hangulat világa elég érdekes. Könnyedén lemehet a nyúl lyukába, és furcsán egyedi élményeket találhat, mint például a „Konyha pihentetése és a főzési hangok” és a „Karácsonyi zene egy másik szobából”.

Ebben az útmutatóban a kandallókra fogunk összpontosítani. Sokféleképpen lehet TV-jét virtuális kandallóvá alakítani. Ez valóban attól függ, hogy mely eszközöket és szolgáltatásokat csatlakoztatta a tévéhez. Bemutatunk néhány legnépszerűbb lehetőséget.

Streaming szolgáltatások

kandalló az otthonodhoz
Kandalló otthona számára / Netflix

A TV-készülék kandallóvá alakításának legegyszerűbb módja, ha egyszerűen lejátszunk egy videót egy kandallóról az Ön által választott streaming szolgáltatásból. A kandallós videók az évek során rendkívül népszerűvé váltak, így szinte minden streaming platformon megtalálhatja őket.

Netflix

A Netflix meglepően nagy könyvtárral rendelkezik kandalló videókkal. A „Kandalló otthonának” sorozat (szintén elérhető DVD-n) különféle háttérzene-választásokat és különböző fafajokat tartalmaz. Van valami mindenki számára.

Ezeknek a videóknak a lejátszása pontosan ugyanúgy működik, mint bármely más Netflix tévéműsor vagy film. Egyszerűen keressen rá a „Kandalló” kifejezésre, hogy megtalálja őket.

Amazon Prime Video

Az Amazon Prime Video szolgáltatásának nincs annyi választási lehetősége, mint a Netflixnek, de van pár kandallós videója. A Prime rendelkezik a „Fireplace 4K: Classic Edition” verzióval, de nem mindenhol érhető el. További lehetőségek a meditációs hangok és a tengerparti tábortűz.

Youtube

A YouTube több száz kandalló videó közül választhat. Valami van minden helyzetben, amit el tud képzelni. Csillagok háborúja ventilátor? Jelölje be. Kutya szerető? Jelölje be. Tudós? Jelölje be.

Ha valami hagyományosabbat keres, a YouTube-nak rengeteg lehetősége van. A „kandalló az otthonodhoz” csatorna a Netflix-en található videók rövidebb verzióival rendelkezik.

Keresse meg a „Kandalló” kifejezést a sok videó felfedezésének megkezdéséhez. Íme néhány a kezdéshez:

Smart TV alkalmazások

Téli kandalló
Téli kandalló

A streaming szolgáltatások nagyszerűek, de előfordulhat, hogy nem vagy előfizetve egyikre sem, esetleg valami közvetlenebbet szeretnél. Számos intelligens TV-platformon vannak olyan alkalmazások, amelyek kifejezetten kandalló megjelenítésére szolgálnak a tévében.

Összeállítottuk a legnépszerűbb kandallóalkalmazásokat a különböző intelligens TV-platformok számára. Megnyithatja az alkalmazásboltot az adott eszközön, és rákereshet a „Kandalló” kifejezésre.

Apple TV kandalló alkalmazások

Android TV / Google TV kandalló alkalmazások

Roku kandalló alkalmazások

Amazon Fire TV kandalló alkalmazások

Chromecast kandalló alkalmazások

A Chromecast készülékek nem igazán rendelkeznek „alkalmazásokkal” ugyanúgy, mint más intelligens TV platformok. Ehelyett az alkalmazások a mobileszközön vannak, ahonnan a tartalmat „átküldi” a Chromecastra. A fent felsorolt ​​streaming szolgáltatások bármely kandallóvideóját átküldheti a Chromecast-kompatibilis tévére.


Mint látható, rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy a meleg kandalló élményét otthonába vigye. Remélhetőleg, ha mindezen remek lehetőségek kéznél vannak, akkor a nappali egy hideg téli napon hangulatos kabinnak érezheti magát.
Source link


68 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok