Hogyan lehet valakinek pénzt elküldeni a Google Pay alkalmazással

Avatar Gadam | 2020.12.08. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

google fizet pénzátutalás

Az okostelefonoknak köszönhetően mostantól minden eddiginél könnyebb pénzt küldeni az embereknek. A Google Pay egy erőteljes szolgáltatás, számos funkcióval, amelyek egyike a peer-to-peer fizetések. Megmutatjuk, milyen egyszerű pénzt küldeni másoknak.

Google megújította a Google Pay szolgáltatást 2020 végén számos új funkcióval, de egy ideje létezik az, hogy pénzt küldhet az embereknek. Gyorsan átutalhat pénzt bárkinek, aki rendelkezik Google Pay-fiókkal.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Google Pay, és mit tehet vele?

Jegyzet: Mielőtt nekilátnánk, tudnia kell, hogy csak a betéti kártya vagy a Google Pay egyenlege. Hitelkártyákkal nem működik.

Először nyissa meg a „Google Pay” alkalmazást a készüléken iPhone vagy Android eszköz. Győződjön meg arról, hogy a fő „Fizetés” lapon van.

google fizetés kezdőlap

A „Fizetés” fül tetején található az „Emberek” szakasz, és koppintson a „Fizetendő emberek keresése” elemre.

érintse meg a fizetendő emberek keresése lehetőséget

Párféleképpen lehet fizetni kereső embert találni. Koppintson a „QR-kód beolvasása” elemre a személy személyes Google Pay-kódjának beolvasásához. A könnyebb megoldás az, ha egyszerűen keresést végez a képernyő tetején.

hogyan lehet embereket találni

Kereshet név, telefonszám és e-mail cím alapján. Ha az illető regisztrált a Google Pay szolgáltatásra, akkor megjelenik. Ha nem, akkor meghívhatja őket.

meghív egy személyt a google pay szolgáltatásba

Ha a felhasználó Google Pay-felhasználó, egyszerűen érintse meg a nevét a találatok között.

válasszon egy Google Pay felhasználót

Megnyílik egy üzenetküldőszerű beszélgetés képernyő. Alul van néhány gomb. Koppintson a „Fizetés” gombra a pénzküldés megkezdéséhez.

koppints a fizetés gombra

Ezután írja be az elküldeni kívánt pénzösszeget, és adjon hozzá megjegyzést. Ha elkészült, koppintson a kék pipára.

adjon meg egy összeget, adjon hozzá egy megjegyzést, és koppintson a pipára

Megjelenik egy megerősítő előugró üzenet. Választhat másik fizetési módot is, ha szeretné. Ha az illető nincs a névjegyzékben, a Google figyelmeztet, hogy ellenőrizze az adatok helyességét. Érintse meg a „Fizessen X.XX-et”, amikor készen áll.

koppintson a fizetés gombra a véglegesítéshez

Néhány másodpercbe telik, amíg az átvitel feldolgozódik. Ha ez megtörtént, a Google Pay megmondja, hogy mennyit küldtek és milyen időpontban történtek. A befejezéshez koppintson a „Megértettem” elemre.

befejezni

Az átvitel most megjelenik a személlyel folytatott beszélgetés képernyőn.

a pénzátutalás a beszélgetéstörténetben

Ennyi van benne! Ez egy nagyon egyszerű folyamat, ha eleve rá tudja hívni az embereket a Google Pay használatára. Az a tény, hogy nem használhat hitelkártyát, kissé nehézkes, de más módszerek jól működnek.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google Pay összekapcsolása bankjával vagy hitelkártyájával a kiadások nyomon követéséhez
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it