Hogyan lehet vezetni a Mikulással és engedélyezni a karácsonyi témát a Waze-ban

Avatar Gadam | 2020.12.11. 48 Views 0 Likes 0 Ratings

48 Views 0 Ratings Rate it

waze karácsonyi téma
Waze

Ha úgy találja, hogy ebben az ünnepi szezonban navigál a telefonjával, miért ne jazzák fel egy kis karácsonyi hangulattal, és vezetnének a Mikulással? A Waze alkalmazás számos olyan Mikulás témájú opcióval rendelkezik, amelyek korlátozott ideig állnak rendelkezésre.

Ha nem ismeri a Waze-t, gondoljon rá úgy, mint a Google Maps-re, amely közösségi hozzájárulást és jutalmakat kínál. Az emberek jelenthetik a közlekedési eseményeket, hogy figyelmeztessék a többi sofőrt, és más szórakoztató dolgok feloldhatók. A „Hajtás a Mikulással” funkciók csak egy kis ízelítőt jelentenek.

vezessen santa gif-el
Waze

Kipróbálásához nyissa meg a Waze-t a készüléken iPhone vagy Android eszköz. Ha be van jelentkezve egy fiókba, koppintson az alján található „My Waze” elemre. Ha vendégként használja a Waze szolgáltatást, koppintson a „Keresés” gombra.

érintse meg a My Waze vagy a Keresés fület

Amikor megnyílik az oldalsáv, látnia kell a „Vezetés Mikulással” lehetőséget. Ha nem, koppintson erre a linkre eszközén.

érintse meg a Hajtás a Mikulással lehetőséget

Ezután be- és bekapcsolhatja a következő „Vezetés a Mikulással” opciók bármelyikét:

  • „Télapó”: A térképen lévő ikonját Mikulássá változtatja. (A Waze-t útközben használók is ezt fogják látni).
  • „Mikulás szán”: Szánra változtatja járművét.
  • „Télapó”: Kapjon részletes útmutatásokat a Mikulás hangján.

Miután kiválasztotta, koppintson a „Kész” gombra.

engedélyezze a meghajtót a santa funkciókkal

Mostantól láthatja a mikulás témájú testreszabásait, amikor a Waze-ot használja. Ne feledje, hogy ezek csak az ünnepi időszakban lesznek elérhetőek, ezt követően a kezelőfelület visszaáll az előző beállításokra.

Szeretne egy kis karácsonyi zenét nyaralni? Ha igen, a Waze a Pandorával partnerségben jött létre A Mikulás szánkós lekvárai. Az amerikai lakosok a Waze alkalmazáson belüli audiolejátszóján keresztül hallgathatják meg.

Source link


48 Views 0 Ratings Rate it