Hogyan nézhetjük meg az „Wonder Woman 1984” -t az HBO Max-en ingyen karácsonykor

Avatar Gadam | 2020.12.21. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a How to Watch Wonder Woman 1984 című cikkhez karácsonykor

Pillanatkép: YouTube / Warner Brothers

Mivel a színházak továbbra is zárva tartanak, vagy korlátozott kapacitással üzemelnek, a jelenleg zajló járvány arra kényszerítette a szórakoztató óriásokat a Warner Bros-tól a Disney-ig, hogy radikálisan gondolják át a filmek megjelenési stratégiáját. A Disney már megtette ledobta egyszeri tavaszi sátorfáját Mulan a Disney + -ra 30 USD felár ellenében, de karácsonykor a Warner Bros. jobban megy, ingyenes hozzáféréssel ajándékozza meg az HBO Max előfizetőit a sikerfilmek folytatásához Wonder Woman 1984 31 napig.

A lépés előrevetíti a stúdió bejelentett terveit ugyanúgy adja ki a teljes 2021-es filmlapját, ami azt jelenti, hogy ha még nem vagy előfizető, itt az ideje, hogy kitaláljuk a rejtvényt, amely az HBO Max. De ha még egy havi streaming szolgáltatási díj nem szerepel a kártyákon, akkor itt olvashatja el, hogyan élvezheti a szuperhősfilmet ingyen (vagy alacsonyabb költséggel, folyamatos HBO Max előfizetéssel) december 25-én.

Szerezzen ingyenes HBO Max próbaverziót a Hulu vagy a YouTube TV segítségével

Az HBO Max ingyenes próbaverziója a múlté – főleg. Épp időben a Wonder Woman 1984 és az elkövetkezendő egyéb nagy sikerű filmeknél az HBO megszüntette az ingyenes ügyfelek ingyenes próbaverzióját. Szerencsére még hét napig ingyen tesztelheti az HBO Max szolgáltatást, ha egy másik streaming szolgáltatással csomagolja.

Hulu együttműködött az HBO Maxszal egy hét ingyenes amikor feliratkozik mindkét streaming szolgáltatásra, vagy hozzáadja az HBO Max-ot a meglévő Hulu-előfizetéséhez. Az első hét után az HBO Max havi 14,99 dolláros ára érvényes. Ha most regisztrál, karácsonykor ingyen megnézheti az új Wonder Woman filmet, majd egy fillér fizetése nélkül lemondhatja. (Heck, ha új Hulu-ügyfél vagy, egyszerre regisztrálhatsz a Hulu ingyenes egy hónapos és az HBO Max 7 napos ingyenes próbaverziójára, és mindkettőt lejáratuk előtt le is mondhatod.)

Hasonlóképpen, ha YouTube TV előfizető vagy (64,99 USD / hó 5 napos ingyenes próbaverzióval), regisztrálhat az HBO Max 7 napos próbájára is. Ha ezt az utat választja, akkor a YouTube TV-n elérhető sokkal szélesebb programcsomaghoz juthat hozzá, de vegye figyelembe – a szolgáltatás havi költsége meglehetősen meredek.

Használja az HBO kábel előfizetését

Ha Ön már HBO-ügyfél, az HBO Max kevésbé egyszerűvé tette új streaming platformjának megtekintését. Induláskor, a meglévő szolgáltatások körüli zűrzavar (akár kábelszolgáltatón keresztül, akár a korábbi HBO Now és HBO Go alkalmazásokon keresztül) megnehezítette annak megállapítását, hogy van-e már hozzáférése vagy sem. A jó hír az, hogy ha kábeles vagy műholdas szolgáltatón keresztül előfizet az HBO-ra, akkor valószínűleg már hozzáfér az HBO Max szolgáltatáshoz. Menj HBOmax.com, kattintson a Bejelentkezés lehetőségre, majd válassza a „Bejelentkezés TV-n vagy mobilszolgáltatón keresztül” lehetőséget. Miután összekapcsolta TV-szolgáltatóját, készen áll a nézésre Wonder Woman 1984 felár nélkül.

Találj egy barátot

Megkaphatod legfeljebb öt profil az HBO Max számláján, vagyis szabadon megoszthatja HBO Max hozzáférését négy mással. Ha nem rendelkezik magával az HBO Max hozzáféréssel, hívjon egy ismerősét, és nézze meg, hogy létrehoz-e Önnek profilt a fiókjában. (Ha igennel válaszolnak, fel kell ajánlania azt is, hogy ossza meg velük a költségeket. Nem lesz ingyenes ezen a ponton, de legalább jó barát leszel.)

Vásároljon hat hónap HBO Max-ot kedvezményesen

Az HBO Max jelenlegi árajánlata nem biztosít ingyenes hozzáférést, de hosszú távon néhány érmét spórol meg. Az HBO felajánlja az adatfolyam-szolgáltatás hat hónapját 69,99 USD, ha előre fizetik. A szokásos 14,99 dolláros áron hat hónap körülbelül 89,94 dollár lenne. Adók és díjak érvényesek, és az ajánlat csak 2021 január 15-ig érhető el. De miután kifizetik, 31 nap áll rendelkezésére élvezni Wonder Woman 1984—És hat hónap nézésre az összes többi új film és a szokásos HBO tartalom.

Béreljen mozit a buborékjával

A színházaknak nyújtott engedményként a Warner Bros lehetővé teszi a nézők számára, hogy filmjeiket közvetítés közben nézzék meg, miközben egyidejűleg debütálnak a nagy képernyőn. Ez azt jelenti, hogy a filmszínházak továbbra is játsszák a filmet – feltéve, hogy egyáltalán nyitottak -, és a járvány miatt egy egész színház bérbeadása csak valamivel többe kerülhet, mint egy pandémiát megelőző jegy, ha a karanténbuborék néhány tagját rá lehet csípni a költségekre. A filmszínházak kiadják vetítőtermeiket magánszemélyeknek akár 100 dollárért is. Hozza magával a buborékos haverjait, és a szűrése körülbelül 20 dollárba (vagy kevesebbbe) kerül.

A színházba járás továbbra is kockázatos vállalkozás. Ha mégis megteszi, tegyen megfelelő óvintézkedéseket az átvitel és terjedés kockázatának csökkentése érdekében:

  • Ne menjen senkivel a háztartásán vagy megbízható karanténbuborékján kívül.
  • Legyen mindig álarcos, és tartsa magát társadalmi távolságtartásban a színházban.
  • Gyakran mosson kezet, és vigyen magával sok kézfertőtlenítőt.

Source link


19 Views 0 Ratings Rate it