Hogyan nézhetjük meg ingyen a „Karácsonyi történetet”, kábel nélkül is

Avatar Gadam | 2020.12.24. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Hogyan nézhetünk meg egy karácsonyi történetet ingyen, kábel nélkül is című cikkhez

Fénykép: Scalzi Juli (Shutterstock)

Egyesek számára éves nézettség (vagy 12) Karácsonyi történet ünnepi hagyomány. A klasszikus film bepillantást enged a nézőkbe, milyenek voltak az ünnepek a jó napokban, amikor az emberek megértették igaz a karácsony jelentése: a gyerekek megérdemlik, hogy megszerezzék a vágyott lőfegyvereket. Csak viccelek – ez szatíra! Vagy legalábbis ez része volt Sam Kashner egy 2016-os Vanity Fair című cikkét:

Így amikor Karácsonyi történet premierje, 1983-ban hirtelen egy újfajta ünnepi filmünk volt, amely elismerte – sőt, élvezte – a „féktelen kínt”, a kommerszisztikát, a csalódásokat, a bántott érzéseket és a mindenre kiterjedő balszerencsét, amely a valóságban gyakran határozza meg a mulatságot. Más szóval, milyen volt az igazi karácsony az igazi családokban. A szatíra és a realizmus harsány robbanását hozta egy vidám, tökéletes hangulatú mesébe csomagolva egy középosztálybeli család, aki tárgyal a karácsony veszélyeiről, és amelyet egy kilencéves fiú szemével felidéztek.

És a lágy fókusznak, a meleg színeknek és a szüreti díszletnek köszönhetően, ha más nem, Karácsonyi történet tisztességes ambient film, hogy a háttérben legyen miközben főz, ajándékokat nyit vagy mással foglalkozik a ház körül az ünnepek alatt.

Hogyan nézhetjük meg kábelen az „Egy karácsonyi történetet”?

Ebben az évben, mint oly sokan előtte, a kábelcsatorna A TBS elkezd megjelenni Karácsonyi történet este 24 órakor EST csütörtökön, december 24-én, és futtassa újra és újra (egészen pontosan 12-szer) 24 órán keresztül. Ha megvan a TBS app, ott is megnézheti (bár szükség lesz valakinek a kábel bejelentkezési információira).

És ne aggódjon, van egy tartalék kábel lehetőség: TNT 24 órás adását is Karácsonyi történet, december 24-én, csütörtökön este 9 órakor kezdődik. (Plusz a TNT app.) De a kábel pénzbe is kerül, és nem mindenki számára elérhető, ezért áttérünk az ünnepi klasszikus ingyenes megtekintésének módjaira.

Hogyan nézhetjük meg az „A Christmas Story” -t kábel nélkül

A kábel nélküli embereknek nem kell kihagyniuk: a 37 éves filmet más módon is meg lehet nézni. Első helyen áll az Internet Archívum, ahol nemcsak ingyen nézheti meg a filmet, hanem a videofelvétel-tévéből verzió 1994-ből, és tartalmazza a TBS-en futó eredeti hirdetéseket.

Ha véletlenül feliratkozik Hulu Live, FuboTV vagy Parittya, a streaming szolgáltatáson keresztül el tudja érni a TBS és a TNT maratonokat. Ha még nem rendelkezik ilyen streaming szolgáltatással, és még nem használta fel az ingyenes próbaidőszakot mindegyikre, ez egy másik út.

Emellett 3,99 dollárért is bérelhető Amazon Prime Video, Google Play Filmek, Vudu, iTunes vagy Youtube.


Source link


8 Views 0 Ratings Rate it