Hogyan tekinthetem meg az iPhone alkalmazás alkalmazáson belüli vásárlásait a letöltés előtt

Avatar Gadam | 2020.12.18. 69 Views 0 Likes 0 Ratings

69 Views 0 Ratings Rate it

Apple App Store ikon kék háttérrel

Az iPhone és az iPad App Store számos alkalmazásában megtalálható az alkalmazáson belüli vásárlások lehetősége, amely lehetővé teszi az alkalmazáson belüli további funkciók feloldását vagy megvásárlását a letöltés után. Így ellenőrizheti, hogy mely alkalmazáson belüli vásárlások érhetők el az alkalmazás letöltése előtt.

Először nyissa meg az App Store-t iPhone vagy iPad készülékén. Ha nem találja meg, csúsztassa lefelé az ujját a kezdőképernyőn és írja be az „App Store” szót, majd kattintson az „App Store” ikonra, amikor megjelenik.

Nyissa meg a Spotlight keresést és a típust "alkalmazásbolt" majd érintse meg az App Store ikont.

Az App Store-ba kerülve azt veszi észre, hogy ha egy alkalmazás alkalmazáson belüli vásárlásokat kínál, akkor az ár közelében megjelenik a „Alkalmazáson belüli vásárlások” vagy a „Get” gomb.

Ha egy alkalmazásnál elérhetőek az alkalmazáson belüli vásárlások, akkor látni fogja "Alkalmazáson belüli vásárlások" az ár mellé írva vagy "Kap" gomb.

Ha meg szeretné tudni, hogy az alkalmazáson belül mely alkalmazáson belüli vásárlások érhetők el, koppintson az alkalmazás nevére egy listában, hogy az áruház oldalára lépjen. Ezután görgessen le a lista „Információ” szakaszáig. Keresse meg az „Alkalmazáson belüli vásárlások” címet, és koppintson rá. (Ha elérhetőek az alkalmazáson belüli vásárlások, akkor „Igen” feliratú lesz, és mellette egy lefelé mutató karát található.)

Az App Store-ban az alkalmazáson belüli Purrchases megtekintéséhez koppintson a ikonra "Alkalmazáson belüli vásárlások" címsor a "Információ" szakasz.

A bejegyzés megérintése után megjelenik egy lista, amely bemutatja az alkalmazás összes alkalmazáson belüli vásárlását és mindegyik árát.

Az iPhone vagy iPad alkalmazásboltban megjelenik az alkalmazáshoz elérhető alkalmazáson belüli vásárlások listája

Most még egy információval rendelkezik, amely segítséget nyújt a vásárláshoz (vagy letöltési döntéshez). Ha engedélyezi gyermekeinek az eszköz használatát, hasznos lehet a használata Képernyőidő az alkalmazáson belüli vásárlások letiltásához hogy a gyerekeid ne gyűjtsenek hatalmas számlát. Sok szerencsét és boldog vásárlást!

ÖSSZEFÜGGŐ: A képernyőn töltött idő használata és konfigurálása iPhone vagy iPad készüléken

Source link


69 Views 0 Ratings Rate it