Hogyan tekintheti meg az összes iPhone-alkalmazás ábécé szerinti listáját

Avatar Gadam | 2020.12.11. 81 Views 0 Likes 0 Ratings

81 Views 0 Ratings Rate it

Az iPhone megjeleníti az App Library alkalmazáslistát
Khamosh Pathak

Alkalmazást keres, de nem emlékszik a nevére? Használni a App Library jellemzője iOS 14 és magasabb, könnyen böngészhet az iPhone-ra telepített alkalmazások teljes ábécé szerinti listájában. Itt van, hogyan.

Az App Library megkereséséhez látogasson el iPhone kezdőképernyőjére, és annyiszor húzza balra az ujját, ahányszor eléri az App Library képernyőt. Ez mindig az utolsó oldal a kezdőképernyő ikonjai után. Miután odaért, az alkalmazásikonok csoportjait automatikusan kategóriák szerint rendezi.

Információ: Az alkalmazás könyvtár hozzáadva iOS 14, amely 2020 szeptemberében jelent meg. Ha nem látja, akkor muszáj frissítse iPhone készülékét a legújabb verzióra.

Apple iPhone App Library áttekintő képernyő

Az alkalmazások ábécé szerinti listájának megtekintéséhez csúsztassa lefelé az Alkalmazáskönyvtár képernyő közepétől lefelé vagy érintse meg a tetején található keresősávot.

Az iPhone App Library alkalmazásban érintse meg a képernyő tetején található keresősávot.

Egy új képernyő jelenik meg, amely az alkalmazásokat az egyes alkalmazások nevének első betűje szerint rendezi.

Az ábécé szerinti alkalmazáslista az iPhone alkalmazáskönyvtárában.

A listában való böngészéshez csúsztassa ujját fel és le. Koppintson egy alkalmazásra az indításához. Nak nek adjon hozzá egy alkalmazás ikont a kezdőképernyőhöz, hosszan nyomja meg az ikonját, és húzza az ikont a kívánt helyre a kezdőképernyőn.

Ha gyorsan végig akarja görgetni az alkalmazások listáját, csúsztassa az ujját a képernyő jobb szélén lévő függőleges betűindex mentén, és a lista gyorsan eljut erre a helyre.

Gyors indexbetűk az iPhone betűrendes alkalmazáskönyvtárának oldalán.

A keresést beírhatja a képernyő tetején lévő mezőbe is, és az eredmények azonnal megjelennek lent. Ha megérinti az eredményt, az alkalmazás elindul.

Írja be az alkalmazás nevét, hogy az iPhone könyvtárában keresse meg.

Ha vissza szeretne térni az Alkalmazáskönyvtár eredeti képernyőjére, érintse meg a képernyő tetején található keresősáv jobb oldalán található „Mégse” elemet. Nagyon hasznos!

ÖSSZEFÜGGŐ: Az új alkalmazáskönyvtár működése iPhone-on

Source link


81 Views 0 Ratings Rate it