Hogyan tekinthető meg, hogy a Windows 10 mikor telepített utoljára egy fő frissítést

Avatar Gadam | 2020.12.16. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Windows 10 logó

Félévente a Microsoft félévente új jelentős Windows 10 frissítést bocsát ki, de A Windows nem telepíti őket azonnal. Ha nem biztos abban, hogy mikor frissített utoljára, akkor néhány módon ellenőrizheti a legfrissebb legfrissebb telepítési dátumot.

A fő frissítés telepítésének dátumának ellenőrzése a Beállításokban

Először nyissa meg a „Start” menüt, és kattintson a fogaskerék ikonra a „Beállítások” megnyitásához. A billentyűzeten megnyomhatja a Windows + i billentyűt is.

A Windows 10 Start menüjében kattintson a gombra "felszerelés" ikonra a Beállítások megnyitásához.

A „Beállítások” ablakban kattintson a „Rendszer” elemre.

A Windows 10 beállításaiban kattintson a gombra "Rendszer."

A „Rendszer” panelen görgessen le a lista aljára, és válassza az oldalsávon a „Névjegy” lehetőséget.

A Windows beállításaiban kattintson a gombra "Ról ről."

A „Névjegy” oldalon görgessen le a „Windows specifikációk” szakaszig. A legfrissebb Windows-verzió telepítésének dátumát a „Telepítés ideje” fejléc jobb oldalán találja.

A Windows beállításai között a legfrissebb legfrissebb telepítés dátumát találja "Telepítve:" ban ben "A Windows specifikációi."

Tipp: Az itt látható „Telepítés dátuma” dátum csak azokra a nagyobb Windows-frissítésekre vonatkozik évente kétszer jönnek. A kisebb, növekményes frissítések telepítésének dátuma itt nem szerepel. A Beállítások> Frissítés és biztonság> Windows Update> Frissítési előzmények megtekintése elemre kattintva megtekintheti a Windows által telepített legfrissebb kis frissítések listáját.

Ha meg szeretné tudni, hogy a Windows 10 legújabb legfrissebb verzióját futtatja-e, nézze meg a verzió nevét, amely közvetlenül a „Telepítés dátuma” fölött szerepel. Hasonlítsa össze nak nek a Windows 10 legújabb verziója és nézd meg, hogy egyezik-e.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Windows 10 legújabb verziója?

Ha be kell jelentenie ezeket az információkat másnak, akkor a Windows praktikus módon gyorsan átmásolja a rendszer specifikációit (amely tartalmazza a „Telepítés dátumát” is) a vágólapra. Ehhez kattintson a „Másolás” gombra, közvetlenül a „Windows specifikációk” lista alatt, és később beillesztheti egy dokumentumba, e-mailbe vagy üzenetbe.

A Windows beállításaiban kattintson a gombra "Másolat" gombra kattintva másolhatja a Windows specifikációit a vágólapra.

Ezt követően zárja be a „Beállítások” elemet, és kész.

A fő frissítés telepítésének dátumának ellenőrzése a parancssorból

Gyorsan ellenőrizheti a Windows frissítés legújabb telepítési dátumát is a Windows parancssor. Először nyissa meg a parancsot a „Start” menüre kattintva, és írja be a „parancs” parancsot, majd kattintson a „Parancssor” ikonra.

Windows 10 rendszerben kattintson a Start menüre, és írja be "parancs," majd kattintson a gombra "Parancssor" megjelenő ikonra.

Amikor megnyílik a „Parancssor”, írja be (vagy másolja és illessze be) a következő parancsot, és nyomja meg az „Enter” billentyűt:

systeminfo | find "Original Install Date"

Írja be a "rendszer információ" parancsot egy Windows parancssorba, hogy megkapja a legfrissebb frissítés telepítésének dátumát.

A megjelenő találatokban a legfrissebb verzió legfrissebb telepítési dátuma (még a telepítés ideje is – a másodikig) közvetlenül az „Eredeti telepítés dátuma” után szerepel. Ha végzett, zárja be a „Parancssor” ablakot.

ÖSSZEFÜGGŐ: 10 módszer a parancssor megnyitására a Windows 10 rendszerben[ad_2]
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it