Hogyan tölthetjük be az alkalmazásokat a Google TV-be

Avatar Gadam | 2020.12.16. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

oldalsó google tv hős

A Google TV-eszközök hozzáférnek az Android-alkalmazásokhoz és a kifejezetten tévék számára készült játékokhoz. Ha olyan alkalmazást szeretne, amely nem jelenik meg a TV Play Play Áruházában, akkor „betöltheti”. Megmutatjuk, hogyan kell csinálni.

Azok az alkalmazások és játékok, amelyeket nem engedélyeztek kifejezetten a tévék számára, nem jelennek meg a Google TV-eszköz Play Áruházában. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a tévében nem fognak működni. Csak le kell töltenie őket máshonnan. Itt jön be az oldaltöltés.

Az oldaltöltés egy alkalmazás telepítése a Play Áruházon kívülről. A letöltési és telepítési folyamat kezelése helyett a Play Store-ot manuálisan kell megtennie. Az oldaltöltés a Google TV-n kicsit más, mint az Android TV.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a különbség a Google TV és az Android TV között?

Mielőtt bármilyen oldaltöltést elvégeznénk, le kell töltenie egy alkalmazást. APK Mirror az alkalmazások letöltésének megbízható forrása, és nem fog kalózkodni. Látogasson el a weboldalra, keresse meg a kívánt alkalmazást, és töltse le az APK fájlt.

Az APK letöltése után áthelyeznie kell a Google TV-be. Ennek legegyszerűbb módja egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, például a Google Drive. Töltse fel a fájlt a Drive-ra weboldal vagy mobil alkalmazás.

Végül meg kell találnia a Google Drive-hoz való hozzáférést a tévében. Javasoljuk a “Fájlparancsnok,”Ezt fogjuk használni ebben az útmutatóban. Töltse le az alkalmazást, és jelentkezzen be Google-fiókjával.

iratparancsnok

Az oldalletöltés első lépése lehetővé teszi ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését, amely alapértelmezés szerint biztonsági funkcióként le van tiltva. Először válassza ki a profil ikonját a Google TV kezdőképernyőjének jobb felső sarkában.

válassza a profil ikont

Válassza a menü „Beállítások” menüpontját.

válassza a beállításokat

Görgessen lefelé, és válassza a „Rendszer” lehetőséget.

válassza a Rendszer lehetőséget

Ezután kattintson a Rendszerbeállítások „Névjegy” elemére.

válassza a Névjegy lehetőséget

Görgessen egészen az „Android TV OS Build” elemig, és válassza ki többször, amíg meg nem jelenik egy üzenet, és azt mondja: „Ön most fejlesztő”.

válassza az android tv os buildjét

Most engedélyezte a Fejlesztői beállításokat, amely lehetővé teszi az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését. Ezután térjen vissza a fő Beállítások menübe, majd válassza az „Alkalmazások” lehetőséget.

válasszon alkalmazásokat

Görgessen lefelé, és válassza a „Biztonság és korlátozások” lehetőséget.

válassza a Biztonság és korlátozások lehetőséget

Keresse meg az „Ismeretlen források” lehetőséget.

válasszon ismeretlen forrásokat

Végül kapcsolja be a „File Commander” kapcsolót. Ha először nem engedélyeztük volna a Fejlesztői beállításokat, akkor ez a lehetőség szürkén jelenik meg.

kapcsolja a File Commander kapcsolót

Most, hogy engedélyeztük az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését, végre betölthetjük. Nyisd ki Fájlparancsnok a Google TV-n, és lépjen a Google Drive szakaszra.

fájlparancsnok google meghajtó

Keresse meg a korábban áthelyezett APK fájlt, és válassza ki.

válassza ki az apk fájlt

Az előugró üzenetben kattintson a „Telepítés” gombra.

válassza a telepítést

A telepítés befejezése után válassza a „Megnyitás” lehetőséget.

nyissa meg az alkalmazást

Fontos megjegyezni, hogy nem minden alkalmazás vagy játék fog megfelelően működni a Google TV-n. Némelyik teljesen elromlik, míg mások nem működnek távvezérlővel. Rengeteg nem támogatott alkalmazás azonban jól működik. Csak tesztelned kell és meg kell nézned.
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it