Hogyan válasszuk ki a tökéletes terület szőnyeget

Avatar Gadam | 2020.12.08. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a Hogyan válasszuk ki a tökéletes terület szőnyeget című cikkhez

Fénykép: Vulp (Shutterstock)

Különleges létrehozása néz neked otthon lehet ijesztő ha te nem tervező, szülneked nincs hogy profi legyél hely elegáns. Titt vannak apró dolgok, amelyeket megtehetsz, hogy otthoni karaktered legyen –okép kimondása, dobópárnák hozzáadása, vásárlás egy új dohányzóasztal – de onem egyszerű módja annak, hogy feldobja a szobát van választva területi szőnyeg.

De a rossz szőnyeg megvásárlása ellenkező hatást eredményezhet. Luciana Fragali, a csúcskategóriás belsőépítészeti és építészeti tervező cég tulajdonosa Tervezési megoldások, felajánlott néhányat tanácsok és szakértelem, hogyan Vásárlás a legjobb szőnyeg.

Kutassa meg a megfelelő méretet

Mielőtt egyenesen a kedvenc szőnyegszakaszához térne tárolja, vegye figyelembe a méret méretét ‘próbálok díszíteni. Fragali megjegyzi, hogy a szőnyegnek hat-nyolc centiméterrel szélesebbnek kell lennie, mint a kanapé mindkét oldalán, és általában a kanapé hosszában kell futnia. Val vel tipikus nappali 8’x10 ‘és 9’x12„, legalább azt javasolja 18 „24 „ gyalogos helyet a szőnyeg bútorai között Olyan oldalak, mint West Elm és Wayfair rendelkezzen részletes mérettáblázatokkal, amelyek segítenek meghozni a megfelelő szobához megfelelő döntést.

„Legfrissebb tipp: A festőszalaggal mérje meg a kívánt szőnyegméretet, hogy megértse, hogyan fog kinézni és érezni” Fragali.Megígérjük, életmentő.

A cölöpméret számít

A szőnyeg vastagságára hivatkozunks “cölöpméret. ” Gondolhat egy magas-cölöpszőnyeg, mint azok a régiek 70-es évekstílusú bozontok, míg az alsó cölöpméretek közelebb lehetnek a lábtörlőhöz, azzal szinte nincs vastagsága. A szőnyeg’s vastagsága megváltoztathatja az egész szobát, és különböző helyeken eltérő módon működhet.

Alacsony-cölöpszőnyegek szobát „hangulatosnak és elegánsnak kinézhet,– mondja Fragali. Te is el akar gondolkodni azon, hogy a szőnyeg milyen típusú lesz az alacsony bolyhos szőnyegek általában könnyebben tisztíthatók és tartósabb. Fontolgat ha háziállata van és az összege forgalom, amelyre számít, ahol az új helyét elhelyezné szőnyeg-Fragali azt javasolja, low-cölöpszőnyegek jól működnek– forgalmi területek, mint nappali és étkező, és magas-cölöpszőnyegek nagyszerű lehet a hálószoba.

Bkicsengeti otthona karakterét

Lehet, hogy a tervezés nem a te erős választásod, de találni valamit, amite” fontos. Figyelje meg, milyen színek és minták vannak felé mozogsz, miközben cátgondolás a térben lévő bútorok.

Fragali megjegyzi:

Ne csak a kedveléseire és nemtetszéseire koncentráljon; hanem gondoljon arra, hogy a különféle színek hogyan egészítik ki a bútorokat és más meglévő tárgyakat. Ha szobája tele van színekkel és mintákkal, vásároljon egyszínű vagy semleges tónusú szőnyeget. Ha bútorozatlan, vegye figyelembe a mennyezet, a falak, és padló.

Minden otthon lehetősége van arra tükrözik a tulajdonos személyisége, ezért költsön el néhányat idő kutatva az különböző stílusok, amelyekre vágyhatsz a letisztult modern stílus, a parasztház-tervezés, a bohém néz. megtalálja mi a legjobb illik a személyiségéhez és annak a helyiségnek a funkciója, amelyben elhelyezni fogja a szőnyeget.

„Mindenekelőtt légy türelmes, says Fragali. „A tökéletes szőnyeg megtalálása időt és sok keresést igényel.”

[ad_2]
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it