Hogyan változtathatja meg nevét a Robloxon

Avatar admin | 2021.04.11. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

Roblox logó

Nevének megváltoztatása itt: Roblox egy egyszerű folyamat a Beállítások oldalon, de ehhez 1000 egység Roblox játékon belüli pénznemet, a Robux-ot kell fizetnie. Itt van, hogyan.

Először jelentkezzen be a Roblox webhelyére. A fő Roblox oldalon kattintson a fogaskerék ikonra a képernyő jobb felső sarkában, és válassza a „Beállítások” lehetőséget.

A Roblox webhelyén kattintson a fogaskerék ikonra, majd "Beállítások."

A Beállítások oldalon kattintson a felhasználó neve mellett található szerkesztés gombra (amely ceruzának tűnik egy papírlapon).

A Roblox beállítások oldalon kattintson a felhasználó neve mellett található szerkesztés gombra.

A felhasználónév megváltoztatásához igazolt e-mail címmel és 1000 Robux-szal kell rendelkeznie. (Ha nincs elég Robuxja, megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy valódi pénzzel vásárolja meg őket.)

Ha van elegendő Robux, akkor egy felugró ablak jelenik meg. Írja be a kívánt új felhasználónevet a fiók jelszavával együtt. Ha a felhasználónevet nem veszi el, akkor mellette zöld pipa látható. Kattintson a „Vásárlás 1000 R $ -ért” gombra.

Kattintson a gombra "megvesz" hogy megvásárolja a felhasználónevének megváltoztatását a Roblox-ban.

Ezt követően a felhasználónév megváltozik. Fiókod minden része átkerül az új felhasználónévre, kivéve egyet: Roblox a régi fórumbejegyzéseidet a régi felhasználónév alatt tartja, hogy megakadályozzák a visszaéléseket. Továbbá, ha meggondolja magát az új neve kapcsán, akkor visszatérhet a régi felhasználónevéhez egy újabb Robux-díj ellenében. Érezd jól magad!

ÖSSZEFÜGGŐ: Mi a Roblox? Ismerje meg a játékot az amerikai gyerekek több mint fele

Forrás link


38 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok