Hol tárolják a Microsoft Teams fájljait?

Avatar Gadam | 2020.12.11. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Teams logó

A Microsoft Teams kiválóan alkalmas dokumentumokon való együttműködésre, de a fájlok újbóli megtalálása bonyolult lehet. Szerencsére a Teams logikai struktúrában tárolja a fájlokat egy dedikált SharePoint-webhelyen. Így érheti el az adott webhelyet, és megtalálja a fájljait.

Amikor egy csapatot hoz létre a Microsoft Teams szolgáltatásban, az alapértelmezett „Általános” csatornával rendelkezik.

Az alapértelmezett "Tábornok" csatorna egy csapatban.

Ezen a csatornán három alapértelmezett fül van: Bejegyzések, Fájlok és Wiki.

Az alapértelmezett "Bejegyzések", "Fájlok", és "Wiki" fülek egy csatornán.

A „Bejegyzések” lapokon megosztott összes fájlt feltölti a Microsoft Teams, és a „Fájlok” lapon érhető el.

Az "Fájlok" fül feltöltött dokumentumok.

Ez a struktúra az alapértelmezett beállítás minden létrehozott csatornához, például ehhez a hozzáadott „Házirendek” csatornához.

Az "Házirendek" csatornát mutatja "Fájlok" fül és néhány fájl.

Amellett, hogy a megosztott fájlokat megjeleníti a „Bejegyzések” lapon, új fájlokat is felvehet, meglévő fájlokat feltölthet, vagy áthúzhat fájlokat a „Fájlok” fülre.

Az "Új" és "Feltöltés" opciók a "Fájlok" fülre.

A színfalak mögött mindezeket a fájlokat a csapat egy dedikált SharePoint-webhelyén tárolják. Minden alkalommal, amikor új csapatot hoz létre, egy új SharePoint-webhely jön létre a fájlok tárolására.

A webhely eléréséhez nyissa meg a „Fájlok” fület, és kattintson a „Megnyitás a SharePointban” gombra. A képernyő méretétől függően előfordulhat, hogy a beállítás eléréséhez a hárompontos menüikonra kell kattintania.

Az "Nyissa meg a SharePoint alkalmazásban" választási lehetőség.

Ez megnyitja a csapathoz csatolt SharePoint-webhelyet. (Előfordulhat, hogy először a Microsoft-fiók adatai segítségével kell bejelentkeznie a SharePointba.) Megjelenik a csapat neve, a csatorna neve és az adott csatornára mentett dokumentumok.

A SharePoint webhely, amely a csapat mögött található.

Ha a bal oldali menüben a „Dokumentumok” lehetőségre kattint, a könyvtár összes mappája megjelenik. A csapat minden csatornájához egy mappa tartozik.

Az "Dokumentumok" könyvtár a SharePoint-ban, bemutatva az egyes csatornákhoz létrehozott mappákat.

Kattintson duplán bármelyik mappára a megnyitásához. Hozzáadhat, szerkeszthet és törölhet dokumentumokat a SharePoint-ban, csakúgy, mint a Microsoft Teams-ben, és az elvégzett módosításokat szinkronizálja a csapat csatornájának „Fájlok” fülével.
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it