Hópehely díszek télre »Barkácsolás a Lovely Indeed-től

Avatar Gadam | 2020.12.26. 108 Views 0 Likes 0 Ratings

108 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Ezek a hópehely díszek nagyon szórakoztató módon lepik meg gyermekeiket a téli ünnepek alatt! Tegye őket egyik napról a másikra, és a gyerekek arra ébrednek, hogy a hó zúdul a beltérbe. Nézze meg egyszerű bemutatónkat és a hópelyhek levágásának egyszerű trükkjét.

hópehely díszek
gyerekek papír hópelyhek
hópehely díszek

Az elmúlt négy télen a fejemben volt ez az ötlet, de eddig még soha nem jött össze a próbálkozásom! Soha, soha nem esünk hóba Kalifornia részünkön, de a kiddók mindig kérik. Ezért szerettem volna létrehozni egy kis fedett hófúvót, hogy felébredjenek egy ünnepi reggelre.

Psst – mielőtt belevágna, feltétlenül jelölje be könyvjelzővel ezeket a fantasztikus ünnepi ötleteket!

És iratkozzon fel az alábbi VIP csoportomba, ahol több remek barkácsolást és receptet küldök egyenesen neked!

hópehely díszek

Vidám téli meglepetés

Szeretem, hogy ezeknek a barkácsolási hópehely díszeknek nem csak karácsonyra kell lenniük. Elég univerzálisak, így bármilyen nyaraláshoz vagy általában csak télhez használhatók.

Szeretem azt az ötletet, hogy egyik napról a másikra felakasztom őket, hogy a gyerekek felébredjenek, talán karácsony reggelén. De ugyanolyan kedves lenne felakasztani őket, mint egy családot, vagy ha Hanuka hagyományának részévé tennék őket. Akár szórakozás is lehet egy téli születésnapi partin vagy ünnepségen.

A folyosón felakasztottuk a mieinket, hogy amikor a gyerekek reggel kijönnek a hálószobájukból, közvetlenül belemennek a hópehely díszekbe. Hóvihar közepette találták magukat, és azt hitték, hogy egyszerre varázslatos és vidám.

Rengeteg fel-le csúszás következett a folyosón zoknijukban.

De jó lenne felakasztani őket egy szobába, a kandalló fölé, vagy akár csak a ház összes ajtajába!

hópehely díszek
hópehely díszek

Hogyan készítsünk hópehely dekorációkat beltéri hótalphoz

Anyagok

Időtartam: 3 óra

 1. Ha van Cricut gépe, töltsön be néhány különböző hópehely formát, és kezdje el a vágást! Különböző méretű hópelyhek készítését javaslom. Vágjon annyi hópelyhet, amennyit csak akar – ez a projekt nagyon jól mutat nagyon sokukkal. 100 hópelyhet vágtam.
 2. Ha nincs Cricutod, csináld régimódi módon! Azt javaslom, hogy vágjon néhányat minden nap egy hétig, így a keze nem esik le. Hajtson félbe egy papírlapot. Hajtson be egy négyzet papírt háromszögbe, majd hajtsa be ismét egy kisebb háromszögbe. Ezután hajtsa be ezt harmadrészben, összegyűrve a sarkokat egymás felé és átfedve őket. Vágja ezt különböző formákra és bontsa ki.
 3. Miután megkapta a hópelyheket, görgessen ki egy hosszú darabot tiszta szálából. Használjon tiszta szalagot, hogy hópelyheket ragasszon rá füzér létrehozására.
 4. Szalagra rögzítse a füzéreket és a húrokat a falakról és a mennyezetről.
anyagok papír hópelyhek felakasztására

Élvezze és használja újra hópehely díszeit!

Ez egy barkácsolás, amelyet minden évben újra és újra felhasználhat! Ha készen áll a hópehely dekorációval az évadra, vegye le és dobja el a szalagot. Ezután csak óvatosan rakja össze a hópelyheket, és tárolja őket a következő évig.

Célszerű két kartonlap közé helyezni a halom hópelyheket, hogy biztonságban és síkban maradjanak.

Remélem, hogy jól érzi magát a hópehely dekorációk elkészítésében! Havazzon! puszi

gyerekek papír hópelyhek
gyerekek papír hópelyhek

Ez a bejegyzés affiliate linkeket tartalmaz az Ön kényelme érdekében. Ez azt jelenti, hogy kis jutalékot kapok, ha ezen linkek valamelyikén keresztül vásárol, és nem terheli önnek külön költséget. Köszönöm, mint mindig a támogatását!

Aktív idő
3 óra

Teljes idő
3 óra

Nehézség
Könnyen

Becsült költség
10 USD

Anyagok

 • fehér karton

 • falbarát szalag

 • zsineg vagy tiszta szál

Utasítás

  1. Ha van Cricut gépe, töltsön be néhány különböző hópehely formát, és kezdje el a vágást! Különböző méretű hópelyhek készítését javaslom. Vágjon annyi hópelyhet, amennyit csak akar – ez a projekt nagyon jól néz ki, sokukkal együtt. 100 hópelyhet vágtam.
  2. Ha nincs Cricutod, csináld régimódi módon! Azt javasolnám, hogy vágjon néhányat minden nap egy hétig, így a keze nem esik le. Hajtson félbe egy papírlapot. Hajtson be egy négyzet papírt háromszögbe, majd hajtsa be ismét egy kisebb háromszögbe. Ezután hajtsa be ezt harmadrészben, a sarkokat egymás felé gyűrve, és átfedésben. Vágja ezt különböző formákra és bontsa ki.
  3. Miután megkapta a hópelyheket, fűzzön be néhányat hosszú füzérre, és akasszon fel egy-egy húrra.
  4. Szalagra rögzítse a füzéreket és a húrokat a falakról és a mennyezetről.
[ad_2]
Source link


108 Views 0 Ratings Rate it