Hozzon létre néhány Rocking Blob Operát a Google legújabb kísérletével – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.20. 77 Views 0 Likes 0 Ratings

77 Views 0 Ratings Rate it

A Blob Opera.

Bármilyen műfajban elképesztő zenék összeállításának megtanulása évtizedekig tartó kemény munkát, tanulást és kreativitást igényel. De ez túl sok munka. Mi lenne, ha remek operát készíthetne most, ha néhány foltot húzna? Igen, foltok. A Google legújabb kísérlete zeneszerzővé tesz, és még a zeneelméletet sem kell ismernie.

Művész David Li a Google Művészetek és Kultúra szárnyával dolgozott együtt hozza létre a Blob Operát. A folyamat négy operaénekes felvételével kezdődött, majd 16 óra infót adott a gépi tanulási algoritmus.

Ezt követően az ideghálózat olyan operához hasonló hangzást hozhat létre, amelynek négy hangmagasság-lehetősége van: basszus, tenor, mezzoszoprán és szoprán. Innentől kezdve csak egy felület létrehozásáról volt szó. A Blob Opera segítségével zenélni egyszerű. Húzza a foltot felfelé és lefelé a jegyzetek megváltoztatásához, és mozoghat felfelé és lefelé egy skálán. Húzza előre és hátra a magánhangzók (a, e, i, o és u) közötti váltáshoz. A többi folt automatikusan harmonizál a gépi tanulásnak köszönhetően.

Ha tetszik, rögzítheti teljesítményét, és megoszthatja másokkal. Ezt hoztuk létre alig néhány perc alatt. És ha a zene létrehozásának ötlete még mindig megfélemlít, akkor hagyhatja, hogy a Google elvégezze az Ön számára a nehéz munkát. Ha bekapcsolja a karácsonyfa csúszkát a jobb alsó sarokban, akkor a foltok Mikulás sapkák kapnak lehetőséget, és lehetővé teszik, hogy karácsonyi énekeket énekeljenek.

Az egész butaság, de meglepően szórakoztató és nagyon jól működik. Ha többet tud a zeneelméletről, bonyolult műalkotásokat hozhat létre. De a kompozíció belső működésének ismerete nélkül is létrehozhat valami szépet. Próbálja ki még ma a Google Művészetek és Kultúra webhelyén.

Forrás: Google
Source link


77 Views 0 Ratings Rate it