Húsvéti villásreggeli terítés kerek alátét nélküli varrással

Avatar admin | 2021.03.17. 14 Views 0 Likes 0 Ratings

14 Views 0 Ratings Rate it

Színes ötletek beállítás a kerek étkezőasztal húsvéti villásreggelihez, félig barkácsolva, ne varrjon kerek alátéteket.

Egy dolog, amit hiányoltam az elmúlt évben a járvány miatt, a család és a barátok vacsora vagy vasárnapi villásreggeli. Nemcsak azért, hogy élvezzem a társaságukat, hanem hogy okot adjak arra, hogy szánjak időt a csinos teríték.

Húsvéti villásreggeli asztaldísz ötlet egy fém talapzaton, foltos tojás és egy fehér gyertya segítségével.

Olyan dolog, amit most szívesen csinálok, de biztos nem gyerekkoromban, amikor felnőttem, amikor a családi vacsora terítésének feladata volt az egyik feladatom … „Villa balra, kés és kanál jobbra”.

Az élvezet megtalálása az étkezés asztalterítésénél akkor kezdődött, amikor a kiskereskedelemben dolgoztam, ahol az áruház összes terítékének felállítása volt a felelős a kínai márkákkal és a boltban eladott étkészletekkel. Megvolt a kreatív engedély arra, hogy azt tegyek, amit akartam, ami szórakoztatóvá tette a munkát.

Ezeket a kijelzőket már nem nagyon látja az áruházakban. Ez az egyik oka annak, hogy szerintem szeretek belemenni Fazekas istálló, mivel mindig van néhány asztaluk, inspiráló módon felállítva legújabb étkészlet-gyűjteményük.

A HomeGoods megtalálja

Még januárban sétálgattunk HomeGoods, Találtam egy sor melamint Tommy Bahama a fenti fotón látható étkészleteket. Hazahoztam őket, és boldog vagyok, hogy először használhatom őket a húsvéti villásreggeli terítéséhez, amikor a családom eljön. 🙂

Zöld húsvéti fűvel és halványzöld foltos tojással töltött karton bogyóláda. Lila étkészlet közepén ül.

A húsvéti villásreggeli teríték elkészítéséhez összegyűjtöttem néhány tárgyat, amelyek a kezemben voltak, az új melamin tányérjaimmal együtt.

Oldalnézetből a húsvéti villásreggeli étkezőasztal a konyhában. A háttérben húsvéti virágok, fehér tányérok és fa vágódeszkák találhatók.

Addig játszottam, amíg tetszett, amit láttam. Az étkezőasztalom kicsi, ezért nem tudok túl sok dekorációt felvenni az asztalra, csak arra van szükség.

Húsvéti villásreggeli terítés fehér és lila étkészlet segítségével.

Szeretek minden terítékhez rétegszerű megjelenést létrehozni. Ez egyszerűen megtehető lemezes töltők, alátétek, nagy és kis tányérok, tálak és szalvéta használatával.

Megvolt a kerek szövésű vizes jácint alátétek és félig barkácsoltam a vinil kerek szövésű alátéteket, amelyeket a tetejére tettem az érdeklődés növelése érdekében.

Utoljára egy karton bogyós kosarat tettem hozzá húsvéti tojással.

A zöld töltelékfű olyan volt, ami párnázásként érkezett a csomagolásba. Azt hittem, túl szép, hogy kidobjam, ezért megtartottam. A kézműves szekrényemben már csak arra vártam, hogy dekoratív felhasználást találjak rá.

Szép húsvéti füvet csinál, nem gondolja?

Kerek húsvéti étkezőasztal asztaldísz

Húsvéti villásreggeli asztaldísz. Fém kétrétegű állvány foltos tojással és fehér gyertyával tele.

Az asztaldíszhez a fém talapzat, amelyet korábban használtam amikor kint a fedélzeten szórakoztat.

Megtöltöttem húsvéti fűvel, foltos tojással és egy pislákoló, lángmentes gyertyával. Az egyszerű, mégis ünnepi hangulatot ad az alkalomhoz.

Hogyan készítsünk nem varrott kerek szövött alátéteket

Azért akartam kerek alátéteket az asztalterítésemhez, hogy sokkal jobban mutatnak egy kerek étkezőasztalon, mint a téglalap alakú terítők.

ne varrjon kerek szövött terítőket, rajtuk villásreggelivel, egy kerek műfestett asztalra.

Ha téglalap alakú terítékeket használ egy kerek asztalon, a végei mindig átfedik a szomszédos terítékkel. Ez nem tűnik szépnek. Ezenkívül az asztal körül egyenetlen felületeket ad hozzá, amelyek felboríthatják a szemüvegeket.

Ha kész téglalap alakú szövött vinil alátéteket használ anyagként – nem szükséges varrás ahhoz, hogy kör alakúvá alakítsa őket, ráadásul a felület megfordítható és könnyen tisztítható.

szükséges kellékek:

Szükséges idő: 15 perc.

Hogyan készítsünk nem varrott szövött és megfordítható kerekasztal-matracokat percek alatt

 1. Használjon szőtt vinil alátéteket

  Bármilyen színű és stílusú vinilszövött alátétet használhat kerek alátétek készítéséhez.

  fonott matracok szükségesek a fiókok elülső részének fedéséhez a szőtt bútorok megjelenéséhez

 2. Fektesse le az alátétet a munkaasztalra

  Helyezzen egy alátétet a munkaasztalra, majd helyezzen egy nagy, 13 hüvelyk átmérőjű lemezt az alátétre. Nem számít, hogy az alátét melyik oldalát tegye lefelé, mivel mindkét oldal azonos. Ceruzával rajzoljon a lemez köré, és jelölje meg a kerek alakot az alátéten.

  Megmutatja, hogyan lehet egy nagy tányér körül egy téglalap alakú alátéten kerek alátétet készíteni.

 3. Kivágott Rajzolt Kör

  Egy éles ollóval vágjon ki egy kört a ceruza vonal mentén.

  Hogyan készítsünk kerek sablont, és vágjunk szőtt alátétet, hogy kerek legyen.

 4. Minden kész

  Ennyi van benne. Ismételje meg a folyamatot a szükséges kerek alátétek mennyiségével. Mivel vinilből készül, a végei nem fognak rongyolni, mint a szövet.

  Nem varrni barkács kerek alátétet az asztalra.

Két szőtt kerek alátét réteges.

A húsvéti villásreggeli terítéshez a DIY kerek alátéteket rétegeztem a meglévő szövött raffia terítőim fölé, amelyeket sok évvel ezelőtt vettem egy udvari eladáson.

Húsvéti villásreggeli asztaldíszek. Lila, halványzöld és fehér tavaszi színes téma ..

Húsvéti villásreggeli-erőforrások:

További húsvéti asztalterítési ötletekért

Nézze meg, mit készített néhány blogtársam tavaszra és húsvétra. A bejegyzéseikhez való kattintáshoz kattintson az egyes fotók alatti linkre.

Húsvéti asztali komló

Designtuzizmus | A Sutton Place-en | Déli vendéglátás

Húsvéti asztali komló

Shabbyfufu | KőGable | Maison de Cinq | Saját stílusomban

Modern parasztház húsvéti teríték. Könnyű és kreatív ötletek. A szöveges fedvény mondja a húsvéti villásreggeli teríték ötletét.

Source link


14 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok