Ingyenes nyomtatható naplóoldalak és tervező matricák

Avatar Gadam | 2020.12.22. 325 Views 0 Likes 0 Ratings

325 Views 0 Ratings Rate it

A hónap ingyenes projektje Online címkék Három nyomtatható és matrica lapot tartalmaz, amelyek segítenek felkészülni az új évre, átgondolni, hogy mit akarnak kezdeni (vagy abbahagyni!), és minél több hálát ápolni. Letöltheti ingyenes nyomtatható naplóoldalainkat, valamint a tervező matricáinkat e bejegyzés alján. Vagy bármikor személyre szabhatja és kinyomtathatja a címkéket az alábbi linkekkel.

Ha ismersz még valakit, aki imádná ezeket a nyomtatható anyagokat, oszd meg bátran velük ezt a bejegyzést!

nyomtatható napló- és tervezőcímkék

A kézművességhez hasonlóan a naplóírás és a tervezés is segíthet a nehéz időkben. Tehát reméljük, hogy ezek a nyomtatható naplóoldalak és tervező matricák segítenek csökkenteni az esetleges stresszt, amelyet egy új év felé tartunk. Ha kedve támad megosztani az új év egyik céljait, vagy amiért hálásnak érzi magát, akkor tegye meg észrevételeit alább – szívesen hallanánk!

Ez a tartalom olyan linkeket használ, amelyekből jutalékot kaphatunk. Közzététel.

Eszközök és anyagok

Utasítás

Töltse le a PDF-t a bejegyzés végén. Ezután nyomtassa a matrica lapot teljes lapos címkepapírra, a napló oldalakat pedig kartonpapírra vagy szöveges papírra. Ha személyre szeretné szabni a címkéket, kattintson az alábbi linkekre. Ez eljut az Online címkékbe, ahol ingyen kinyomtathatja őket otthon – vagy akár nyomtathatja is őket.

2021-es heti tervező matricáknyomtatható naplóoldalak és tervező matricák nyomtatható naplóoldalak, célkövető és tervező matricák

Fedezze fel többet

Több ilyen nyomtathatót szeretnél? Tekintse meg az online címkék összes címkesablonját.

További barkácsötletekért csatlakozzon hozzánk Instagram, Facebook, és Pinterest. Nekünk is van video oktatóanyagok papírvirágok és növények készítéséhez, DIY dekorációval stb. Ha velünk szeretne foglalkozni, jelentkezzen be egy Lia Griffith-be tagság.
Source link


325 Views 0 Ratings Rate it