Ingyenes táncórákat szervezhet a rockettektől december 23-ig

Avatar Gadam | 2020.12.13. 11 Views 0 Likes 0 Ratings

11 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Ingyenes táncórák a rockettektől december 23-ig

Fénykép: lev radin (Shutterstock)

Mint annyi egyéb dolog ebben az évben, a Rockettes éves Radio City karácsonyi látványosságát is lemondták a COVID-19 járvány miatt. Függetlenül attól, hogy ez a saját ünnepi hagyomány része volt-e, mégis egységesen érdekelhetik ezeket vonzó és tehetséges táncosok. Lehet, hogy még azon is elgondolkodtál, hogy képes lennél-e valamelyik aláírt magasrúgásukra. Nos, most itt a lehetőség, mert a Rockettes kínál ingyenes virtuális táncórák az ünnepi szezonban. Itt van, amit tudni kell.

Hogyan és mikor vegyük igénybe a táncórákat

Az osztályok megtalálásához menjen a Rockettes Instagram Live minden szerdán 15 órakor EST. Az órák általában 50 és 60 perc között tartanak, kezdve egy 15 perces felmelegedéssel és egy Q & A foglalkozással zárva. Az utolsó óra december 23-a lesz. Ha lemaradt valamelyik korábbi osztályról, és fel akarsz érni, akkor mindannyian felkerülnek az Instagram fő hírcsatornájára.

Az órák bárkinek szólnak, de egyesek nehezebbek, mint mások. Például a „A fa katonák felvonulása” (Rockette vezetésével Moeller Melinda) kezdőbarát, míg más osztályok kedvelik „Karácsonyi álmok” (által vezetett Rockette Danelle Morgan) technikailag fejlettebbek.

Ezért Morgan javasolja a mozdulatok módosítását az ügyességi szintjének megfelelően. „Ha a rúgás túl magasnak tűnik számodra, vidd le a saját szintedre.” – mondta Shape-nek. „Ha a tempó túl gyorsnak tűnik, lassítsa le és tegye elérhetőbbé. Csak ne feledje, hogy nincs semmi baj, ha a saját tempójában végezzük a dolgokat.

Még ha nem is érdekel a tánc, ezek az órák komoly edzésbe tömörülnek, ezért készülj fel a verejtékezésre. „A Rockette koreográfia lényege, hogy a mi feladatunk, hogy könnyűnek tűnjön, de a valóságban nem” – figyelmeztet Morgan.
Source link


11 Views 0 Ratings Rate it