Inkluzív képek: Példák a reprezentációra az e-mail tervezésben

Avatar Gadam | 2021.05.02. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Sokszínűség és befogadás nagy téma, és így kell lennie! Amint folytatjuk a közelmúlt eseményeinek feldolgozását és megértését, a márkák keresik a módját, hogyan álljanak ki velünk, miközben navigálunk változó világunkban.

„A normál szereposztás számomra egy olyan folyamat, amely a képviseletre törekszik, és sok esetben arra törekszik, hogy a világot egyszerűen csak olyan ábrázolja, amilyen valójában, ahelyett, hogy hamisan nem befogadó lenne. És sajnos, néha ez magában foglalja a történelem meszelésének eltávolítását. ”
Shonda Rhimes

Shonda Rhimes, az olyan tévéshow-k producere, mint Bridgerton és Grey’s Anatomy, megrendíti a televíziózás világát. Produkciós vállalatának középpontjában egy nagyon szilárd szellemiség áll, amelyben mindenki képviseltetheti magát. Ezért mindenki találhat olyan karaktert, amely relatíve hasonlítható össze.

Ami egészen mély, hogy ez pusztán a normalitás tükrözi: Az emberek változatos fajok, ezért ez egy kihívást jelentő téma, amelyet trendként kell megjelölni. Fontos azonban elismerni és megünnepelni az elért haladást, ezért vessünk egy pillantást azokra a márkákra, amelyek hiteles képviseletet szögeznek le.

az everlane nyolc e-mailből álló kollázsa különböző embereket mutat be
Forrás: Nagyon jó e-mailek

100% -ban emberi

Kiskereskedelmi márka Everlane tudja, hogyan kell megünnepelni az emberi fajt, és milyen előnyökkel jár a normalitás képviselete. Átáramlik mindazt, amit csinálnak: a weboldalon található termékeket bemutató modellek, hirdetési kampányaik és marketing programjaik. Folyamatosan ünneplik az embereket minden formában – minden korosztály, faj és szexuális orientáció szerint.

Az Everlane 100% -ban emberi e-mail kampánya
Forrás: Nagyon jó e-mailek

Az övék 100% emberi gyűjtemény indult, hogy összehozza az embereket a 2016-os amerikai választásokat követő polgári megosztottság közepette, és támogassa mindenki emberi jogait. Minden eladás 10% -át a ACLU, az alapvető szabadságok védelméért küzdő szervezet. Ezen a gyűjteményen keresztül az Everlane eddig több mint egymillió dollárt ajánlott fel.

Everlane nem egyedül törekszik arra, hogy minden embert támogasson és felhatalmazzon. Egyre több márka érti annak fontosságát, hogy kiálljon azért, amiben hisz.

És a márkák minden eddiginél jobban használják az e-mailt, hogy elmondják a világnak, hogyan érzik magukat az igazságtalanság iránt és az inkluzivitással kapcsolatos általános álláspontjukról.

E-mail példák, amelyek támogatják az antirasszizmust
Forrás: Tényleg jó e-mailek Postatársak | Gyökeres | Kidville | Invision

Minden test

Everlane 2018-as marketing kampánya „Nincs sallang. Nincs íj. Nincsenek bikák ”szerkesztetlen képeket jelenítettek meg, amelyek különböző formájú, méretű és színű nőkről készítették a pamut bugyik, melltartók és body-k vonalát.

Mi lehet vonzóbb, mint egy olyan termék, amely irreális és elavult eszméket bont a nők testében?

Mondjuk úgy, hogy ez a szó kijutott, és manapság sok divat- és szépségmárka megértette, hogy sokkal nagyobb bevételt fognak elérni, ha változatos közönségnek hirdetnek piacot.

„Az olyan márkák, mint a Dove és a Nike, a hagyományos szépségideálokat megkérdőjelező marketingkampányokkal a mainstream sikereket értek el – és dollármilliókat gyűjtöttek.”
Abha Bhattarai, Washington Post

e-mail példák a test sokféleségéről
Forrás: United by Blue (Marva) | Folyosó (Nagyon jó e-mailek) | Felvonulás (Nagyon jó e-mailek)

Az emberek felhatalmazzák

„Jelenleg az Egyesült Királyság lakosságának körülbelül 15-20% -a rendelkezik látható vagy nem látható fogyatékossággal, ami 14 millió embernek felel meg – a fogyatékkal élők mégis csak a divat- és szépséghirdetésekben szereplő személyek 0,01% -át teszik ki.”
Caroline Casey, Forbes

Az USA-ban, 61 millió felnőtt fogyatékossággal élnek, ennek ellenére az egyének ezen jelentős csoportja alulreprezentált a marketing területén. De vannak olyan úttörők, akiktől tanulhatunk, például a cipőkiskereskedelem Kurt Geiger.

Kurt Geiger e-mailes példa sokféle emberre
Forrás: Marva

Idén új marketing kampányt indítottak a People Empowered néven, amely platformot kínál a korábban alulreprezentált egyének számára, hogy megosszák történeteiket és oktassák a fogyasztókat a fogyatékosságok széles skálájáról.

Kurt Geiger e-mail példákat küldött a People Empowered kampányról
Forrás: Marva | Megtréfál | Kayla | Leon | Bethan

„Az elmúlt években a fogyasztók figyelmesebben kezdtek vásárolni … Az emberek azt várják, hogy a vállalkozások kihasználják befolyásaikat az egyenlőtlenségek ellensúlyozására, és sok márka reagál erre az igényre.”
Neil Clifford, a Kurt Geiger vezérigazgatója

Csak az Egyesült Királyságban jelentős pénzügyi előnyök származnak a fogyatékosság képviseletéből, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ötből több mint öt potenciális brit fogyasztó fogyatékkal él, a együttes kiadási ereje 16 milliárd font.

e-mail példák a fogyatékossággal élő emberekről
Forrás: Benefit Cosmetics (Marva), Vadmadár (Lakmusépítő)

Szerezd meg a reprezentáció előnyeit

Sokféleképpen tudatja a világgal, hogy befogadó márka vagy. Nem kell a kiskereskedelemben kereskednie. Lehet, hogy az Adobe-hoz hasonlóan következetesen megjelenítené az inkluzív üzenetküldést annak kijelentésével, hogy terméke vagy szolgáltatása mindenki számára szól. Vagy összpontosíthatja kreatív energiáját arra, hogy ad hoc kampányokban álljon ki a közösségekkel.

e-mail példák a büszkeség megünneplésére és az lgbtqia + közösség támogatására
Forrás: Nagyon jó e-mailek Asics | Adobe Creative Cloud | Peloton

Bármilyen módon képviseli is, győződjön meg róla, hogy valódi-e, és ez nem pusztán tokenizmus, performatív vagy erényjelzés, ha teljes fogyasztói potenciálját ki akarja aknázni. A képviseletnek nem szabad trendnek vagy kampánynak lennie, hanem minden nap.

Lakmusz logó

Hagyja, hogy a befogadó képei ragyogjanak

A törött e-mailek nem jól néznek ki, és nem fogják eljuttatni az üzenetet. Győződjön meg arról, hogy márkájú, hibamentes e-maileket küld. Mindig.

Tudja meg, hogyan →


Forrás link


20 Views 0 Ratings Rate it