Írtam egy könyvet! | Fall For DIY

Avatar Gadam | 2020.12.21. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Érzi-e valaki más, hogy ez az év egyszerre volt életének leggyorsabb és leglassabb. Ennyi és kevés történt egyszerre. Visszanézek, és az új év úgy érzi, mint örökre, mégsem tudom, hová tűnt ez az idő. Az évek eseményei mellett a várandósság határozottan elrontja az idővonalat. Folyamatosan várod, hogy történjen valami, de megpróbálsz millió munkahelyet is kipipálni a tennivalók listájáról az esemény előtt.

Számomra az év egyik legnagyobb feladata a könyv elkészítése volt. Olyan régóta szándékozom írni ezt a bejegyzést, de folyamatosan halogattam. Nem szeretek életem nehezebb részeiről beszélni, főleg, ha sok szempontból olyan szerencsésnek érzem magam. De ebben az esetben többet kell elmondanom arról, mi történt a kulisszák mögött, miközben én írtam a könyv nagy részét.

Bármikor nehéz könyvet írni, de első tapasztalataimat a tökéletességre sikerült időzítenem. Az első trimeszterben voltam, beteg, kimerült és küzdöttem egy mondat összeillesztéséért (a baba agya valójában csak tele van agy köddel). Alex a COVID-t szerződtette azzal, hogy a kórházban dolgozott, amely hosszú COVID lett, és általában légszomjjal és fáradtsággal küzdött. A bezárás teljes erővel volt, nem volt gyermekfelügyeletünk, és természetesen ekkor döntött úgy Ollen, hogy megtagadja az alvást. Dobjon be néhány terhességi szövődményt, extra vizsgálatot, aggódjon a baba miatt, és megvan tökéletes az életpályám eddigi legnehezebb szakaszának feltételei.

Ennek a könyvnek az írása volt az egyik legnehezebb dolog, amit valaha tettem. Sokszor olyan közel voltam a feladáshoz. Késő este elaludni az íróasztalomnál, és megpróbáltam átírni egy egyszerű mondatot, amelyen a terhességi agyam egyszerűen nem tudott dolgozni. Imádkozom, hogy Ollen aludjon, hogy készíthessek néhány fotót. Várakozás a teszt eredményeire, és a tudatom végére tolom őket, hogy összpontosíthassak.

Ezt nem a szimpátia kedvéért mondom neked, de azért, hogy megértsd, mit jelent számomra ez a könyv. Annyi pozitív dolog jelent meg ebben az évben az aggodalom és a stressz közepette, és ez az egyik.

Még akkor is, amikor lehetetlennek tűnt a dolgok tetején maradni, a könyvem megírása tovább tartott és örömmel elterelte a figyelmemet az évek sok eseményéről. És leginkább néhány hónapig agyagból kellett elkészítenem a dolgokat. Ez ott éli az álmot!

Ha nem láttad, hogy tovább beszéljek róla Instagram a könyv kreativitásról és otthoni áruk készítéséről szól agyaggal. Légszáraz agyagot és polimer agyagot használok, amelyek otthon kemence nélkül is használhatók. Olyan szórakoztató anyagok, amelyekkel együtt lehet dolgozni. Nagyon hozzáférhetőek és megfizethetőek, és remek módszerek arra, hogy a lábujjaikat kreatívabbá tegyék agyaggal.

Ha megvan az alaptechnika, akkor nagyon kevés mindent nem lehet megtenni az ilyen típusú agyagokkal. A könyvben megpróbáltam bemutatni egy sor különféle projektet, amelyek inspirálnak és inspirálnak. Összesen 40 projekttel rengeteg dolgot kell kipróbálnia, mielőtt megálmodná a sajátját!

További információ és előrendelés itt. Ha vásárol egy példányt, kérem, tudassa velem. Küldjön e-mailt nekem, vagy küldjön DM-t Instagram. Alig várom, hogy lássa, mit csinál !![ad_2]
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it