Itt az ideje vásárolni egy (élő) karácsonyfát ebben az évben

Avatar Gadam | 2020.12.05. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a Most van itt az ideje igazi karácsonyfát vásárolni című cikkhez

Fénykép: Checubus (Shutterstock)

Ha azon kapta magát, hogy a dísztárgyak és a koszorú után nyúl az idén a szokásosnál korábban, nem vagy egyedül: a pandémiának köszönhetően az otthonaink beleragadása sok embert arra késztetett, hogy nyaralást kezdjenek az ünnepi díszítéssel kapcsolatban. És ha a termek fedélzetének tervei között szerepel egy élő fenyő / karácsonyfa, és még nem kapott ilyet, érdemes felvenni ezt a hétvégi napirendjébe. Itt van miért most a legjobb idő élő karácsonyfát vásárolni ebben a szezonban.

Mi történik a 2020-as karácsonyfa-ellátással?

Mint kiderült, bőven akadtak pletykák az idei karácsonyfa-ellátásról. A legföljebb lebegő az, hogy minden egyéb mellett 2020 karácsonyfa hiányt is hozott. De ne féljetek, oh ünnepiek: Thrillist beszélt Doug Hundley Országos Karácsonyfa Egyesület és megkapta a gombócot – és ez nem minden rossz hír.

Először is, az emberek aggodalmuknak adtak hangot a nyugati államok idei sok tűzvésze miatt, és arról, hogy ezek hogyan befolyásolhatják képességüket a karácsonyfa megszerzésére (ez remélhetőleg azon túl, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az embereket nem ölték meg vagy sérülték meg). De Hundley azt mondja, hogy kevés karácsonyfa-gazdaságot érintettek a tűzesetek.

Pletykák arról is szólnak, hogy a gazdák kevesebb fenyőt kezdtek el telepíteni 2005 és 2015 között, mert az 1990-es években és a 2000-es évek elején túl sokat ültettek. Hundley mondja Thrillist hogy ezek a növekvő minták igazak, de ez nem jelenti azt, hogy hiány lenne ebben az évben: „Most a fa kínálata egyensúlyban van a kereslettel, és már nincs többletünk.”

Végül Hundley megerősítette, hogy az embereket jobban érdekelték az élő karácsonyfák ebben az évben, és a szokásosnál korábban elkezdték őket keresni. Tehát, ha például december 15-én vásárol egyet, akkor az idei választás ezen a napon korlátozottabb lehet, mint az előző évek azonos napján.

Vedd meg most az élő fádat

Hundley szerint az élő karácsonyfák 75-90% -át a hálaadás után két hétvégén vásárolják meg – és ez minden tipikus, nem pandémiás évben. Tehát ennek és annak a ténynek a között, hogy az emberek egy kicsit korán behozták ezeket a fákat az otthonaikba, most a legjobb alkalom az élő karácsonyfa vásárlására.

[ad_2]
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it