Itt vannak a frissítési lehetőségek – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.11. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Pixel 2 XL
Justin Duino

A Google szoftvertámogatása saját márkájú Pixel telefonjaihoz képest egyedülálló … nos, kivéve talán az Apple-t. De ha Android-telefont keres, amely gyakran frissül, akkor ez az egyetlen út. Sajnos minden jó dolog, stb., Valamint a Pixel 2 és Pixel 2 XL telefonok meg lettek adva legutóbbi szoftverfrissítésük valamivel több mint három év után.

A Pixel 2 Android 11 rendszert futtat, és nem lesz frissítve Android 12-re, amikor elérhető (feltehetően valamikor 2021 második felében). Tehát valamikor mostanáig új telefont akarsz. De melyiket? Van néhány világos válasz.

Pixel 4a vagy 4a 5G: A nyilvánvaló frissítések

Pixel 4a 5G
Justin Duino

A piacon a legközvetlenebb analóg a Pixel 2-vel Pixel 4a, az év elején jelent meg. Hasonló méretű és funkciókkal rendelkezik, és annak ellenére, hogy „költségvetésű” telefon, a továbbfejlesztett hardver hatalmas lendületet ad a teljesítménynek. Méretével is elképesztően hatékony, és az Android készülékek között akkumulátor bajnok. Ráadásul értéke felülmúlhatatlan, kiskereskedelmi ára mindössze 350 dollár.

A legjobb pixel bármi áron

Az Pixel 4a 5G az alternatíva, ha nagyobb „XL” képernyőméretet szeretne – 5G-vel és másodlagos hátsó kamerával is rendelkezik. 500 dollár, 150 dolláros frissítés a kisebb 4a-hoz képest, de ez tisztességesnek tűnik, mivel extra képernyőteret és akkumulátor-teljesítményt kínál. Az 5G hab a tortán, bár kétlem, hogy ez hatalmas tényező lesz a mindennapi használat során.

Valóban a Pixel 4a XL-re gondoltak

Pixel 5: Prémium fröccs

Pixel 5
Cameron Summerson

Az Pixel 5 úgy hangzik, mintha egy évvel „újabb lenne”, mint a költségvetésre összpontosító 4a, de ez csak a Google furcsa márkaneve: csak néhány hónappal később jelent meg. Furcsa, fantasztikus Android telefon, és ugyanabban az árkategóriában van, mint a Pixel 2 2017-ben. Ez azt jelenti, hogy az extrák, amelyeket túljut a hasonló méretű Pixel 4a-n – vezeték nélküli töltés, 90 Hz-es képernyő, valamivel jobb kamera, és a vízállóság – úgy tűnik, nem igazolják az ár dupláját. De ha a piacon a legjobb Pixel márkájú telefont akarja, akkor ez az.

A Google megfizethetőbb zászlóshajója

OnePlus 8 Pro: keverd össze

Oneplus 8 Pro kamera modul
Cameron Summerson

A tiszta szoftverek és az Android gyors frissítéseinek legjobb módja a Pixel megvásárlása. De a OnePlus testreszabott szoftvere szoros második – egyes felhasználók valóban jobban szeretik -, és a OnePlus 8 Pro egy fantasztikus csúcskategóriás telefon. Noha nem képes teljesen megfelelni a Google szoftverrel továbbfejlesztett érzékelőinek kameraminőségének, nagyobb, simább 120 Hz-es képernyővel és gee-whiz funkciókkal rendelkezik, mint például a 30 wattos vezeték nélküli töltés és a képernyőn megjelenő ujjlenyomat-érzékelő. Emellett észrevehetően gyorsabb processzorral rendelkezik, mint a Pixel 5, és gyorsan frissült Android 11-re. De ne feledje: fizetnie kell a kiváltságért.

Az Android szerelmeseinek szupertelefonja

iPhone 12: Gyere a Sötét oldalra

iPhone 12 a fából készült asztal
Justin Duino

Ha nem vagy kemény rajongója az Android platformnak, valószínűleg átgondolta az iPhone-ra való átállást. Ez az év remek alkalom erre: az iPhone 12 nagyjából az összes változatában ringat. Az iPhone 12 Mini méretében a legközelebb van a Pixel 2-hez, a standard változat elég közel van a Pixel 2 XL-hez. Fröccsen a iPhone 12 Pro ha verhetetlen kamera beállítást szeretne. Bár drágák, ez a többletköltség vezeték nélküli töltést és rendkívül klassz MagSafe tartozékrendszert, új kerámia üveg képernyőt és szuper sima teljesítményt nyújt.

De az iPhone-ok igazán ragyognak, ha all-in vagy az Apple ökoszisztémájában, különös hangsúlyt fektetve az Apple Watch-ra. Messze a piacon a legjobban hordható, évekkel az összes Android-kompatibilis opció előtt. Az Apple-re való áttérés drága javaslat, még akkor is, ha nem érdekli a táblagép vagy a számítógép.

Igen, ez tényleg olyan jó[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it