Jaj, a szegény Google Play Zene már mindenütt halott – tekintsd át a Geek-t

Avatar Gadam | 2020.12.05. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

A Google Play zene képernyőképe

Öntsön egyet a Google Play Zene, a Google és az Android hivatalos zenei platformja számára 2011-től 2020-ig. A hét csütörtökétől a Google minden platformon leállította összes funkcióját, és honlapja most átirányítja a felhasználókat nak nek YouTube Music. A szolgáltatás régóta használói panaszkodnak annak elvesztésére az YTM kevesebb funkcionalitása miatt.

A Google Play Zene kezdetben az iTunes alternatívájaként indult, amely egy központi hely az Android felhasználók számára, hogy egyedi dalokat és albumokat vásárolhassanak MP3 formátumban. De olyan hírekbe került, hogy a felhasználók több ezer dalt töltöttek fel személyes gyűjteményeikből a Google szervereire, majd ingyen streamelték és töltötték le őket. A későbbi években a Google hozzáadta a Pandora stílusú streaming zenei állomásokat és a podcast funkciókat, a prémium szintek pedig hirdetés nélküli hallgatást kínálnak egy nagy zenei gyűjtemény számára.

A GPM-felhasználók rengeteg előzetes figyelmeztetést kaptak a szolgáltatás leállításáról, amint azt a Google felajánlotta helyezzék át meglévő zenegyűjteményeiket az új YouTube Music szolgáltatásba. De sokan közülük kevésbé örültek az elrendezésnek, mivel a YouTube Music kezelőfelülete sokkal inkább a videókra és a zenefelfedezésre összpontosít, mint egyszerűen a már meglévő zene lejátszására.

Nem mondanám, hogy a Google Play Zene volt minden a legjobb a maga területén, de ennek a szerver feltöltési lehetőségnek köszönhetően minden bizonnyal a piacon a legjobb lehetőségek között volt. És a bolygón a legtöbb Android telefonra előre telepített alkalmazás esetében ez nagyon jó volt. Nyugodj békében, GPM. Hiányozni fogsz.

Forrás: 9to5Google
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it