Játsszon végtelenül a SuperHot VR-t egy ingyenes boxnapi frissítésben – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.12. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

A játékon belüli képernyőkép a Superhot VR-ről, ellenségek üldözik a játékost.
Superhot Team

A Superhot az évek során az egyik legzseniálisabb első személyű lövöldözős játék. Úgy tűnik, hogy az idő csak akkor mozog, amikor ezt teszed, és egy gyors tempójú játékot lassú tempójú rémálomszerű sakk- és fegyverjátékká alakítasz. A virtuális valóság verzió valóban félelmetes. És most egy végtelen módú frissítést tölthet le ingyen.

A Superhot rendszerint egy homályos, meghatározott szintekkel rendelkező történeten halad át. A nagy vörös ellenségek megpróbálnak megölni shurikennel, fegyverrel vagy csak az öklükkel, ha elég közel tudnak kerülni.
A trükk az, hogy az idő csaknem megáll, amikor nem mozog. Körülnézhet, megtervezhet egy stratégiát, sőt elkerülheti a golyókat, ha elég hosszú ideig tart, hogy kitalálja, hogyan lehet eltévelyedni. De amint megmozdul, vagy fegyvert lő, az idő felgyorsul. Egy találat és meghaltál.

A játék konzolos és PC-s verziói szórakoztatóak, de a virtuális valóság játék valóban elmeríti és felpezsdíti a szívet. Nem szégyellem bevallani, hogy legalább egy alkalommal kétségbeesett pánikban ütöttem egy falat játék közben.

Az új „Boksznap” új szintet biztosít az ünnepek tiszteletére. Az esztétika megváltozik, és olyan dolgokat fog látni, mint a karácsonyfák. De a lapos, kiszámítható (és megismételhető) szint helyett ez inkább egy „végtelen futó”. Játssz addig, amíg meg nem halsz, és kapsz pontszámot arról, hogy hány ellenséget öltél meg, hogyan ölted meg őket, és ha kitértél a támadások elől.

A legjobb az egészben, hogy az új szint ingyenes. Ha már a Superhot VR tulajdonosa vagy, akkor jó. A frissítés már készen van a következőre: PC, PSVR és Küldetés, ezért csak ellenőrizze a legújabb verziót. És talán messze áll a falaktól. Bónuszként kapsz néhány javítást néhány hiba kijavításához és egy új új játék közbeni szünet menü hozzáadásához. Töltse le még ma.

Forrás: Superhot Team keresztül UploadVR
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it