Javítsa a Google TV tartalmi ajánlásait azáltal, hogy elmondja, amit szeret – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.06. 44 Views 0 Likes 0 Ratings

44 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a Chromecastról a Google TV-vel és annak dobozával.
Justin Duino

A Google TV-vel ellátott Chromecast egyik legjobb tulajdonsága a személyre szabott műsor- és filmajánlások. De eltarthat egy ideig, mire a Google TV rájön az Ön véleményére, és még akkor sem mindig pontos. Ezért a legújabb Google TV-frissítés lehetővé teszi, hogy javítsa ajánlásait azáltal, hogy közvetlenül elmondja a Google-nak, hogy mi tetszik és mi nem.

A héten megjelenő Google TV legújabb frissítése a „Tartalombeállítások” opciót tartalmazza a Beállításokban. A „Tartalombeállítások” megnyitása után a Google felkéri Önt, hogy értékelje a műsorok és filmek sorozatát. Miután ez megtörtént, a Google alkalmazza új beállításait az Ön Google-fiókjára, javítva az ajánlásokat a vállalat összes szolgáltatásában.

A. Animációja "tartalmi beállítások" menü a Google TV-ben.
Google

A Google most frissíti a legfrissebb Chromecastot a Google TV-vel, de néhány napba telhet, amíg eléri az eszközét. Ha nem látja a tartalmi beállítások kézi frissítésének lehetőségét, próbálja meg hozzáadni az Ön számára fontos műsorokat és filmeket a Figyelőlistához, és feltétlenül jelölje meg a már látott ajánlástartalmat „nézettnek”.

A Google TV-ajánlásai még mindig pontatlanok? Nézze meg a Google blogbejegyzését, amely elmagyarázza, hogyan szerezhető be a legjobb ajánlások a Google TV-től.

Forrás: Google keresztül Android Central
Source link


44 Views 0 Ratings Rate it