Jönnek az „elérhető” összecsukható telefonok, kibővülnek a Galaxy Note funkciók – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.16. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Samsung Galaxy Fold 2
Samsung

Ma reggel a Samsung elnöke és Dr. TM Roh mobilvezető szerkesztőséget tett közzé arról beszélni, hogy a vállalat mit tervez 2021-re. A részleteket nehéz volt megtalálni, de a hosszú bejegyzésben néhány olyan kiemelés volt, amely különösen érdekes lehet a fogyasztók számára, akik jövőre új telefonra szeretnének frissíteni.

Hogy őszinte legyek, a poszt sok vállalati beszédet tartalmaz, és kétségtelenül arra készteti az embereket, hogy gondolkodjanak a Samsungról, miközben a technikai sajtó világa felkészül a teljesen digitális CES hírlökésre. De van néhány konkrét kiemelés benne. Roh szerint a Samsung „bővíti az összecsukható portfóliónkat, így ez az úttörő kategória mindenki számára elérhető”. Ebben az összefüggésben az „elérhető” azt jelenti, hogy „olcsóbb”. de tekintettel arra A Samsung legolcsóbb összecsukható telefonja 1300 dollár, ebben rengeteg csobogás van.

Ezután azt mondta, hogy „Figyeltünk az emberek kedvenc szempontjaira is a Galaxy Note élményben, és örömmel adjuk hozzá a legnépszerűbb funkciókat a sorozat többi eszközéhez.” Ez azt jelzi, hogy a Galaxy Note sorozat S-Pen funkciói valószínűleg a Galaxy S-re érkeznek. A Galaxy Note már volt a pletykák szerint a vágódeszkán van mivel a Samsung csúcskategóriás fejlesztését összecsukható képernyőkre összpontosítja.

Samsung Smartthings tracker és telefon
Samsung

Az 5G terjeszkedés, az „AI” képességek és a kameratechnika fejlesztése között Roh elmondta, hogy a vállalat új technológiát fog bevezetni a csatlakoztatott autók számára. Van még egy kicsit a „gyorsan lokál[ing] a legfontosabb dolgok, a kulcsaidtól a pénztárcádig – még a házi kedvenced is. ” A Samsung már eladta a SmartThings Tracker beépített GPS-szel, a gyermekek és háziállatok nyomon követésére, de a kulcsok és pénztárcák említése újdonságra utalhat Csempeszerű rövid hatótávolságú nyomkövető termék. Mindkét Samsung és alma pletykák szerint ezen dolgoznak.

Szinte biztosan látni fogunk néhány ilyen terméket 2021 elején, a CES és a Mobile World Congress bemutatóinak szokásos időpontja körül (mindezt digitálisan a COVID-nek köszönhetően). Akár akkor, akár a Samsung saját kicsomagolt bemutatóin, amelyek általában egyszerre zajlanak.

Forrás: Samsung keresztül Engadget
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it