Kandalló TV online! Hogyan lehet kandalló TV-d?

Avatar Gadam | 2020.12.10. 2490 Views 0 Likes 0 Ratings

2490 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan lehet TV-jét virtuális kandallóvá tenni

 

Hogyan lehet TV-jét virtuális kandallóvá tenni

Semmi sem hasonlít a ropogó tűz kellemes érzéshez. A Kandalló Tv ezt megoldja. De ha nincs ilyen előfizetésed, hogyan lehet mégis ilyened?

Sokféleképpen tudod a TV-T virtuális kandallóvá alakítani. Ez attól függ, mely eszközöket és szolgáltatásokat csatlakoztattad a tévéhez. Bemutatunk néhány legnépszerűbb lehetőséget.

Online Streaming Szolgáltatások

kandalló az otthonodhoz
Kandalló otthona számára / Netflix

A TV-készülék kandallóvá alakításának legegyszerűbb módja, ha egyszerűen lejátszunk egy videót egy kandallóról az általad választott streaming szolgáltatásból. A kandallós videók az évek során rendkívül népszerűvé váltak, így szinte minden streaming platformon megtalálhatod őket.

Netflix

A Netflix meglepően nagy könyvtárral rendelkezik kandalló videókkal. A „Kandalló otthonának” sorozat (szintén elérhető DVD-n) különféle háttérzene-választásokat és különböző fafajokat tartalmaz. Ezeknek a videóknak a lejátszása pontosan ugyanúgy működik, mint bármely más Netflix tévéműsor vagy film. Egyszerűen keress rá a „Kandalló” kifejezésre.

Amazon Prime Video

Az Amazon Prime Video szolgáltatásának nincs annyi választási lehetősége, mint a Netflixnek, de van pár kandallós videója. A Prime rendelkezik a „Fireplace 4K: Classic Edition” verzióval, de nem mindenhol érhető el. További lehetőségek a meditációs hangok és a tengerparti tábortűz.

Youtube

A YouTube-on több száz kandalló videó közül választhatsz.

Ha valami hagyományosabbat keresel, a YouTube-nak rengeteg lehetősége adódik Kandalló TV-re online A „kandalló az otthonodhoz” csatorna a Netflix-en található videók rövidebb verzióit kínálja.

 

Smart TV alkalmazások kandallói

Téli kandalló
Téli kandalló

A streaming szolgáltatások nagyszerűek, de előfordulhat, hogy nem vagy előfizetve egyikre sem, esetleg valami közvetlenebbet szeretnél. Számos intelligens TV-platformon vannak olyan alkalmazások, amelyek kifejezetten kandalló megjelenítésére szolgálnak a tévében.

Összeállítottuk a legnépszerűbb kandallóalkalmazásokat a különböző intelligens TV-platformokon. Nyisd meg az alkalmazásboltot az adott eszközön, és keress a „Kandalló” kifejezésre.

Apple TV kandalló alkalmazások

Android TV / Google TV kandalló alkalmazások

Roku kandalló alkalmazások

Amazon Fire TV kandalló alkalmazások

Chromecast kandalló alkalmazások

A Chromecast készülékek nem igazán rendelkeznek „alkalmazásokkal” ugyanúgy, mint más intelligens TV platformok. Ehelyett az alkalmazások a mobileszközön vannak, ahonnan a tartalmat „átküldik” a Chromecastra. A fent felsorolt ​​streaming szolgáltatások bármely kandallóvideóját átküldheted a Chromecast-kompatibilis tévére.


Forrás: Howtogeek.com


2490 Views 0 Ratings Rate it