Kentucky Fried Chicken keresztezte az utat a PC-s játékokban ? – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.24. 56 Views 0 Likes 0 Ratings

56 Views 0 Ratings Rate it

A KFConsole gaming PC prototípus
KFC, Cooler Master

Amikor meghallja a KFC nevet, elméje valószínűleg egy vödörben sült csirke képeit varázsolja. De most a gyorsétteremláncnak van új játék PC-t adott ki– igen, elolvasta ezt a jogot – a KFConsole-nak hívták. A legfelső polcú PC-alkatrészekkel és a „csirkekamrával” kiegészítve a rendszer valódivá vált, és meglehetősen lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik.

A KFC először elejtette a videóelőzetes trailer a Twitteren júniusban, egy nappal azután, hogy a PlayStation 5 kiderült, valószínűleg szórakoztató gamer-témájú gubancként. Bár viccnek indult, a KFC egy lépéssel tovább lépett, és együttműködött a Cooler Master számítógépes hardvercéggel, hogy valóban megtervezze és elkészítse a KFConsole prototípusát. És igen, egy kihúzható fiókkal rendelkezik, amely a konzol hőteljesítményére támaszkodik, hogy melegen tartsa a harapnivalókat (nagyszerű módja a túlmelegedés kezelésének, ha tőlünk kérdez).

A rendszer műszaki adatait szemügyre véve egyértelmű, hogy a KFC nem ragad körül. Intel NUC 9 Extreme Compute elemet kapott, modifikált Cooler Master MasterCase NC100-mal, két Seagate BarraCude 1TB PCIe NVMe SSD-vel és gyorsan cserélhető GPU-foglalattal (bár Cooler Master honlapja világosan látható egy Asus grafikus kártya). És egy csirkemelegítő kamra, amely a PC hűtőrendszereként működik.

A weboldal azt is állítja, hogy a konzol VR-készen áll, támogatja a sugárkövetést, és folyékony játékmenetet kínál akár 240 kép / mp sebességgel, támogatva a 240 Hz-es kimenetet minden 4K kijelzőn. És természetesen meg fogja őrizni a KFC ikonikus vödörtervét, köszönhetően pro moderder Tim „Timeplay” Malmborg.

Sajnos a KFConsole jelenleg nem vásárolható meg a fogyasztók számára. Tom’s Hardware azonban beszélgetett Mark Cheeversszel, a KFC UK & Ireland PR és közösségi média vezetőjével, aki kijelentette, hogy a KFC és a Cooler Master valójában azt tervezi, hogy valamikor a jövőben elérhetővé tegye. Addig csak elfoglalnia kell magát a KFC nemrégiben megjelent filmjének megtekintésével mini film, A csábítás receptje Mario Lopezzel.

keresztül Liliputing
Source link


56 Views 0 Ratings Rate it