Kényeztesse a démongyilkosság iránti nosztalgiáját az eredeti ‘DOOM’ 32 új szintjén – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.20. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

DOOM Zero képernyőkép
Christopher Golden

Futtatható-e VÉGZET? A válasz szinte biztosan „igen”, akár sikoltozó asztali PC-ről, olcsó laptopról, vagy okos hűtőszekrény. És most még többet tud futtatni VÉGZET: az eredeti játék legújabb kiadása a konzolokon 32 új szinttel frissült, amelyet a jegyzet tervez Végzet mod fejlesztő Christopher Golden.

Az új szintek, együttesen hívják DOOM Zero, tavaly jelentek meg a PC eredeti kódolt verziójának modcsomagjaként. Most a Bethesda hivatalos újrakiadásának kiegészítő menüjén keresztül érhetők el VÉGZET és DOOM II. Friss változatosságot adnak az eredeti, immár 30 éves játékhoz. Mivel az új szinteket a Bethesda (az eredeti VÉGZET fejlesztői azonosító), félhivatalos bővítésnek tekinthetők.

Az új szinteket olyan játékosok számára tervezték, akik már nagyon ismerik a játék mechanikáját, ezért nagy nehézségekre számíthatnak, az elágazó utakkal és a kissé modernebb rejtvényekkel együtt. Új ellenségeket és új főnököket hoznak magukkal, néhány soha nem látott környezettel a klasszikus psuedo-3D művészeti stílusban. Ha Ön a VÉGZET és DOOM II újrakiadás Xbox, PlayStation vagy Switch kapcsolaton, a szinteknek a legújabb frissítésben kell megjelenniük. Nincs szó arról DOOM Zero a mobil verziókhoz.

Forrás: Engadget
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it