Keresztrejtvények megoldása és virtuális háziállatokkal való játék az új Google intelligens kijelzős játékokban – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.17. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A Nest Hub a „Voice Quest” játékot játszik
Cam Summerson

Ha tennivalókat keres leállási ideje alatt, a Google azt mondja, hogy választ talál az Ön számára az intelligens kijelzőinek új játékokkal. Mától mondhatod:Hé, Google, játsszunk egy játékot”, Hogy eljuthasson egy szójáték, ötletgazda és még néhány virtuális kisállat-játék gyűjteményébe.

Az új játékcsomagnak tartalmaznia kell egy keveset mindenkinek. Játszhat olyan keresztrejtvényeket, mint Vízszintes keresztrejtvények vagy Napi szó kerék hogy kitölti az üres, vagy akár kódolatlan betűket, hogy kitöltsön egy nyomot. Ha valami olyasmit szeret Visszariad, Szavak játéka hat betűvel mutatja be a lehető legtöbb szó létrehozását.

A Google olyan agytrösztöket is bemutatott, mint Napi agytréner hogy Önnek megfelelő mintái vannak, és Brainwash Puzzle, amely teszteli a memóriáját. Ha valami fantázia témájú hangulatban vagy, Voice Quest mágusként kalandra indít, hangalapú varázslatokkal és varázslattal kiegészítve.

Az életed gyerekeinek pedig nézd meg a virtuális kisállat-játékokat Okos kisállatom, amely azt ígéri, hogy ad neked egy háziállatot, amely megtanulja, miközben beszélsz vele. Akár virtuális akváriumba is el lehet menni Hé, Hal.

A Google megváltoztatta a játék felületét, hogy megkönnyítse a tetsző játékok felfedezését (és újrafelfedezését), és név szerint is kérheti őket. A játékok már véget értek, és most már játszhatod is őket.

Forrás: Google[ad_2]
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it