Király a trónján? Ez az ember húzóláncot használ a nagyítási hívások befejezéséhez. – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.18. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Mindig is mondtam, hogy több húzó láncot kellene beépítenünk a modern technológiába. Egyszerűek, olcsók, praktikusak, és eszembe juttatják a viktoriánus kori WC-ket. Tehát képzelje el a meglepetésemet, amikor Brian Moore technológus közzétett egy videót legújabb találmányáról: a Zoom hívásokat befejező húzó lánc.

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz lehet a Zoom hívást befejezni. Egy apró gomb körül kell keresgélnie az apró gombok tengerében, miközben végignézi a képernyőt, és azon gondolkodik, hogy a munkatársai ugyanúgy küzdenek-e, mint te. Moore Zoom-call-end-pull húzóláncja hihetetlen praktikussággal oldja meg a problémát. Valójában úgy tűnik, hogy a húzó lánc magabiztosságot és bravúrt kölcsönöz Moore-nak, mint egy király, aki bármit is kipirít a trónján.

A fenti, a Twitteren közzétett videó megmutatja, hogy Moore kódolja, megtervezi és 3D-ben kinyomtatja húzó láncát. Egy másik tweetben Moore elmagyarázza, hogy a húzó lánc egy @adafruit Bluetooth toll. ” Meghúzásakor „kulcsparancsot küld a következőnek: [Moore’s] számítógépet, majd a @alfredapp futtat egy AppleScript-et azon a gyorsbillentyűn, amely megöli a nyitott Google Meet lapokat vagy a zoom hívásokat. „

Ha többet szeretne megtudni a húzó láncról (vagy saját magáról), nézze meg Brian Moore-t GitHub gyűjtemény. Ez tartalmazza a húzó lánc készítéséhez használt fájlokat, valamint a kellékekkel és a vezetékekkel kapcsolatos információkat.

Forrás: @lanewinfield
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it