Könnyű reggeli rakott recept | SimplyRecipes.com

Avatar Gadam | 2020.12.20. 60 Views 0 Likes 0 Ratings

60 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nyaraláskor, túl jól szórakozva, hogy rájöjjek, hogy az étkezéshez semmit sem terveztek, a hűtőszekrény többnyire üres, emlékezve arra, hogy oh-oh, én vagyok a felelős a barátom gyermekeinek etetéséről aznap.

Hoppá!

Nyissa ki a hűtőszekrény ajtaját, és nézzen meg egy fél tucat tojást, egy fél doboz tejet, egy kis cheddar sajtot, előző nap kekszből és mártásból megmaradt kolbászt, egy kis brokkolit, egy megmaradt kukoricacskát (főtt).

Nyissa ki a mélyhűtőt, és nézzen meg egy fél cipó szeletelt kenyeret. Mentett!

Tyűha. Nem kell nyúlnom a dobozos macért és a sajtért.

Videó! Hogyan készítsünk reggeli rakott

Mi az a reggeli rakott?

Készítettél már reggelizőt?

Az alapanyagok a tojás, a sajt, a tej és a kenyér. A világon a legkönnyebb összerakni. Nekünk van kolbász reggeli rakott azon az oldalon, amely az egyik kedvencem.

A reggeli rakott nagyszerű tulajdonsága, hogy szinte bármit hozzáadhat az alaphoz. Az olasz kolbász minden idők kedvence, de szalonna vagy sonka is megteszi. Vagy készítsen belőle zöldséget cukkinivel, brokkolival, bazsalikommal és hagymával.

Az első alkalommal, amikor ezt felszolgáltam a gyerekeknek, ragaszkodtak hozzá, hogy ennek a weboldalon kell szerepelnie. A név az volt, hogy „Nyitott hűtőszekrényes reggeli sütés” volt, mert alapvetően ezt tettem – kinyitottam a hűtőszekrényt, mindent, amit csak találtam, rakott tálba tettem és megsütöttem.

Reggeli rakott

Hogyan készítsünk reggeli rakott

Reggeli rakott készítéséhez tojást ver, ad hozzá tejet és sajtot, kockára vágott kenyeret, „keveréket”, például gombákat, zöldségeket, kolbászt és gyógynövényeket, rakott edénybe téve süt.

Könnyű, igaz? Az alapanyagok alapvetően egy nagy serpenyőben állnak össze, de néhány lépést először ajánlanék:

  • Ha sok gombát használ, előzőleg kissé megdinsztelje őket, hogy felszabaduljon nedvességük egy része.
  • Hozzáadhat főtt, masszív zöldségeket, például brokkolit, vagy nyersen. Ha nyers zöldségeket használ, vágjon kisebb darabokra, és tudja, hogy ropogósabbak lesznek, ha főtt helyett nyersen teszik bele.
  • Ha kolbászt vagy szalonnát ad hozzá, először főzze meg, mielőtt hozzáadná a rakott tálhoz.

Az összetevők aránya állítható. Ha több tojást ad hozzá, az olyan rakottat eredményez, amely szilárdabb és kevésbé valószínű, hogy leereszt.

A napos vagy elavult kenyér a legjobban illik a reggeli rakotthoz, de ha nincs, csak hagyja a friss kenyérszeleteket a pulton néhány órán át száradni, vagy tegye a szeleteket alacsony sütőbe (200 ° F, 10 perc) vagy kenyérpirítóval egy percig (csak annyi, hogy kissé megszáradjon).

Mit szolgáljon fel egy reggeli rakottal

A reggeli rakott már önmagában is étkezés! Keményítő (kenyér), tej, sajt, hús és zöldség van benne. Készülhet reggelire, ebédre vagy vacsorára.

Tálaljuk reggelire néhány szeletelt friss gyümölccsel, vagy ha vacsorára készül, akkor zöld salátával. Ha kihagyja a rakott zöldségeket, fontolja meg párolt zöldség tálalását az oldalán. Vagy ha elhagyja a húst, ropogós szalonnát vagy főtt kolbászt.

Készítsen előre utasításokat

A reggeli rakottakat szinte előre tervezték. Előző este összeszerelheti az egészet, beteheti a hűtőbe (letakarva), és másnap reggel megsütheti. Minimális munka, amikor felébred, és alacsony stresszes reggeli, ha van egy csoportja, akit meg lehet etetni.

Szelet könnyű reggeli rakott egy tányérra

A reggeli rakott tartása és újramelegítése

Ez a reggeli rakott néhány napig fedett hűtőszekrényben marad. Mikrohullámú sütőben melegítheti, egy-egy adagban, vagy az egész serpenyőt egy 350 ° F-os sütőben 15-20 percig melegítheti, amíg át nem melegszik.

Van kedvenc reggeli rakott kombója? Ha igen, kérjük, tudassa velünk a megjegyzéseket.

KÖNNYEBB, LUSTÁBB REGGELI Rakott

Frissítve 2020. december 19 .: Hozzáadtunk egy új videót, amely segít a valaha elkészített legjobb reggeliző elkészítésében! Az eredeti recept nem változott. Élvezd!

[ad_2]
Source link


60 Views 0 Ratings Rate it